Geri Dönüyor! - Son Dakika
Advertorial

Geri Dönüyor!

Geri Dönüyor!

Anıl Güntekin, 22 Mart 1991 yılında İzmir'de doğdu. Ortaokul yıllarında müzik yeteneğini keşfederek ilk amatör kaydını gerçekleştirdi.

06.09.2018 14:31  Güncelleme: 14:32
İlandır

Türkiye'de elektronik vokalin demirbaşlarından olmasına vesile olan şarkısı "Yine Benim O"ile,2009 yılında Türkçe sözlü Elektronik Müzik türünü, içinde bulunduğu dönemin Türkçe Rap camiasına tanıttı. Ünlü isimlerin de dikkatini çekerek ortak çalışmalar gerçekleştirdi.

Kısa bir süre müzikten uzak kalarak söz yazarlığına ağırlık verdi. Bu sürede yeni sözlerini ve müziklerini besteleyerek geniş bir arşiv oluşturdu. Bu arşivi Türk Rap camiasına sunmaya başlayan Anıl Güntekin, Türkçe sözlü müzikte alışagelmişin dışındaki tarzı ile yeni bir kitle yaratacağa benziyor.

Dönüşünü "İlham Perim" adlı şarkıyla gerçekleştiren sanatçı; Youtube, Spotify, Apple Müzik başta olmak üzere tüm dijital platformlarda yerini aldı. Ardından, "Yoruldum" adlı şarkısına çektiği klibi müzik severlere sundu.

2009 yılında Elektronik Müzik türüne adım attığı çıkış parçası olan "Yine Benim O" adlı şarkıya klip çekme kararı alan sanatçı, yaklaşık 10 yıl geçmesine karşın dinleme alışkanlıkları değişen müzik severlerin kulaklarını doyuracağa benziyor.

Sanatçının klip ve fotoğraf çekimlerini üstlenen Arda Ergün, "Yine Benim O" adlı şarkının klip ve fotoğraf çekimleri için yeniden kamera başına geçti. Klip çekimlerinden bir kaç görseli sizlerle paylaşıyoruz:

Anıl Güntekin'in şarkılarına ve sosyal medya hesaplarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Youtube:

https://www.youtube.com/anilguntekin

Instagram:

https://www.instagram.com/anilguntekin

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/3vmQkBeUUWqbIuSVR8tBzF?si=L_cbqkQITOacvaVrxyFsAw

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement