Gli Müessesesi'ne İşçi Alımı - Son Dakika
Yerel

Gli Müessesesi'ne İşçi Alımı

Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessesesi'ne, eski hükümlüler arasından alınacak 5 işçi için mülakat sınavı, 3 Ocak 2013'te yapılacak.

25.12.2012 15:06

Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessesesi'ne, eski hükümlüler arasından alınacak 5 işçi için mülakat sınavı, 3 Ocak 2013'te yapılacak.

Müessese Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 5 kişilik manevracı ve harmancı diye bilinen meydancı kadrosuna, eski hükümlüler arasından Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü'nce bildirilen adayların adreslerine mülakat sınavı gün, saat ve yeri, iadeli taahhütlü postayla tebliğ edildi.

Mülakat sınavı, 3 Ocak 2013'te saat 09.00'dan itibaren GLİ Müessesesi Tunçbilek Üretim Sahası 1 Numaralı Yazıhane binasında gerçekleştirilecek.

Sınava katılacak kişilerin, 28 Aralık günü mesai bitimine kadar yazıhane binasındaki Personel Birimine, nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, askerlik ilişiksizlik belgesinin aslı, lise veya dengi okuldan alınan diplomanın aslı veya noter tasdikli sureti ve fotokopisi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuç belgesi ve eski hükümlü olduğuna dair belgeyi teslim etmesi gerekiyor.

Muhabir: Selma Kocabaş/ Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin - KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gli Müessesesi'ne İşçi Alımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement