Güleda'nın öldürüldüğü 12 numaralı oda kapatıldı, öğrenciler apartı terk etti - Son Dakika
Güncel

Güleda'nın öldürüldüğü 12 numaralı oda kapatıldı, öğrenciler apartı terk etti

Isparta'da üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in, ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü vahşi cinayetin meydana geldiği aparttaki 12 numaralı oda, soruşturma kapsamında kapatıldı. Olayın meydana geldiği aparttaki öğrenciler ise binayı terk etti.

21.11.2019 11:02  Güncelleme: 12:49

Isparta Fatih Mahallesi'nde ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zafer Pehlivan (19) tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Güleda Cankel (19) cinayetinin meydana geldiği aparttaki 12 numaralı oda, soruşturma kapsamında kapatıldı.

Isparta Fatih Mahallesi'ndeki apartın 12 numaralı odasında 18 Kasım Pazartesi günü saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Fotoğrafçılık Bölümü öğrencisi Güleda Cankel, ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zafer Pehlivan tarafından boğazı sıkıldıktan sonra kalbinden bıçaklanarak, öldürüldü. Zafer Pehlivan, cinayetten 3 saat sonra polis merkezine gidip, teslim oldu. Üniversiteli Güleda'nın, hayatta kalmak için 17 saat mücadele ettiği, bu sürede 3 kez Zafer Pehlivan'ın elinden kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Güleda'nın öldürüldüğü 12 numaralı oda kapatıldı, öğrenciler apartı terk etti

Sorgusunun ardından 19 Kasım Salı günü Isparta Adliyesi'nde sevk edilen Zafer Pehlivan, nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak, Isparta Cezaevi'ne gönderildi. Güleda Cankel ise Muğla'nın Menteşe ilçesi Ortaköy Mahalle Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Güleda'nın öldürüldüğü 12 numaralı oda kapatıldı, öğrenciler apartı terk etti

12 NUMARALI ODADA ÖLDÜRÜLDÜ

Vahşi cinayetin yaşandığı Fatih Mahallesi'ndeki öğrenci apartı olan apartman sessizliğe büründü. Cinayetten sonra çok sayıda öğrenci, kaldıkları odaları terk etti. Bazı öğrenciler binanın karşısındaki kız yurtlarına, bazı öğrenciler de başka apart ve yurtlarda kalan arkadaşlarının yanına yerleşti. Bazı öğrencilerin ise aparta sadece eşyalarını almak için gelip, ayrıldığı belirtildi. Cinayetin işlendiği binadaki 12 numaralı oda ise soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından kapatıldı.

Güleda\'nın öldürüldüğü 12 numaralı oda kapatıldı, öğrenciler apartı terk etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güleda'nın öldürüldüğü 12 numaralı oda kapatıldı, öğrenciler apartı terk etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Bmn: Sehir disinda kizlarin okumasida yerin dibine batsin ben nerdeyim kizim orda nokta.. 46 11 Yanıtla
    Sonuçta: Kizini verirsin bir adama evlendirip.sonra namussuz çıkan adam doverde,söverde,satarsa.kizinin seside çıkmaz korkudan .çaresizdir.senin yanına gelse sen döversin.meslek yok,iş yok.sonra bakarsın E5 de. 4 4 Enteresan: Sonuçta, hemen yazmışsın senaryoyu...başına mı geldi böyle bir şey? 1 0
  • öfkeli: sevgılı yapmaya devam edın sonunu goruyoruz yazık 19 8 Yanıtla
    gerçek: gerzek misin sen? sence sorun sevgili yapmak mı yoksa erkek çocuğuna herşey serbest diyen ailelerin çocuk yetiştirmesi mi? şu bağnazlıktan çıkın artık ya 19 13
  • deveci: peki darptan sonra neden tekrar kız evine kabul ediyor . acaba tehdit mi ediyordu kızı 16 5 Yanıtla
  • Takkeli gavur: OKUMAK YERINE SOSİS SALAM aramayin 9 9 Yanıtla
  • Mühendis : Kızların olduğu apartta erkeğin ne işi var apart sorumluları ve güvenlikleri gözaltına alınmalıdır 13 0 Yanıtla
  • Xx: Allah belasını versin bu hayvanların inşallah içeride geberir 4 2 Yanıtla
  • Cavidan: Ailesinin rızası olmadan erkek bulan kızlar herşeye mustehak.. Nokta 4 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement