Güney Kore, 6 Çin Balıkçı Teknesine El Koydu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Güney Kore, 6 Çin Balıkçı Teknesine El Koydu

09.12.2025 12:23

Güney Kore, Sarı Deniz'de yasa dışı balıkçılık yapan 6 Çin teknesini ele geçirdi ve ceza uyguladı.

Güney Kore'nin Sarı Deniz açıklarında yasa dışı balıkçılık yaptıkları iddiasıyla 6 Çin bandıralı balıkçı teknesine el koyduğu belirtildi.

Yonhap'ın haberine göre, Güney Kore Okyanus ve Balıkçılık Bakanlığı ile Kore Sahil Güvenliği, 2-7 Aralık tarihlerinde Sarı Deniz açıklarında denetimler yaptı.

Bu kapsamda, Sarı Deniz açıklarında yasa dışı balıkçılık yaptıkları iddiasıyla 6 Çin bandıralı balıkçı teknesine el konuldu.

Yetkililer, söz konusu teknelere toplam 163 bin dolar para cezası uygulandığını kaydetti.

Jeju Adası açıklarında 241 Çin balıkçı teknesini denetleyen yetkililer, yasa dışı şekilde balık avlamak için kullanılan 15 ağın ele geçirildiğini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güney Kore, 6 Çin Balıkçı Teknesine El Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement