Hatay Kasım Bebek Türkiye'ye Getirildi - Son Dakika
Güncel

Hatay Kasım Bebek Türkiye'ye Getirildi

Kasım bebek Türkiye'ye getirildiSURİYE'nin Doğu Guta bölgesinde evlerine bomba düşmesi sonucu annesi ve dayısını kaybedip yüzünden yaralanan Kasım bebek, Türk Kızılayı tarafından Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Gümrük Kapısı'ndan Türkiye'ye getirildi.

04.04.2018 19:52

Kasım bebek Türkiye'ye getirildi

SURİYE'nin Doğu Guta bölgesinde evlerine bomba düşmesi sonucu annesi ve dayısını kaybedip yüzünden yaralanan Kasım bebek, Türk Kızılayı tarafından Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Gümrük Kapısı'ndan Türkiye'ye getirildi.

Türk Kızılayı Suriye İnsani Yardım Koordinatörü Kadir Akgündüz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda ülkeye getirilen Kasım bebeğin gerekli tedavilerinin yapılacağını söyledi. Kasım bebeğin yaşadığı dramla gündeme geldiğini anımsatan Akgündüz, "Bundan 4 ay önce hem annesini ve hem de dayısını kaybetti Kasım bebek. Dedesi, babası ve anne annesi ile getirildiler. Türk Kızılayı olarak gerekli işlemleri yaparak tedavisine başlanacak ve onlarında mutlu sona ulaşmasını sağlayacağız" dedi. Kasım bebeğin yakınları Türkiye'ye geldikleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. Kasım bebek ambulansla Hatay Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Hatay Kasım Bebek Türkiye\'ye Getirildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay Kasım Bebek Türkiye'ye Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement