Hedefspor TFF'nin Vereceği Kararı Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Hedefspor TFF'nin Vereceği Kararı Bekliyor

Hedefspor TFF\'nin Vereceği Kararı Bekliyor

Elazığ Hedefspor TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den davanın bir an önce sonuçlanmasını istiyor.

19.02.2013 12:33

TFF Kadınlar 2. Lig 6.grup ekiplerinden Elazığ Hedefspor, kendileriyle oynadıkları ilk maç dahil bir çok maçta sahte lisansla oyuncu oynatan rakipleri Kızıltepe belediyespor'un gerekli cezayı almasını ve kararın play-off öncesi verilmesini istiyor.

Ligin ilk yarısındaki Elazığ Hedefspor-Kızıltepe belediyespor maçında Benazir Kösen isimli futbolcunun lisansı ile Ezgi Belge'nin oynadığı, Ezgi Belge'ninse aslında 18.01.2013 tarihinde Kızıltepe'ye transfer olduğu ortaya çıktı. Yani Ezgi Belge, resmi transferinden çok önce Kızıltepe forması giydi. Kaçak oynatılan oyuncu ve kulüp ile ilgili Hedefspor TFF Kadınlar Ligi Şubesi'ne gerekli bilgi ve görüntüleri verdi.

Ancak itirazın üstünden 40 gün geçmesine karşın halen TFF'nin bu maçla ilgili bir karar vermemesi Hedefspor'u endişelendiriyor. TFF Tertip Komitesi olayı Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Şimdi AFDK'nın vereceği karar bekleniyor.

Hedefspor Yöneticisi Fatih Ahmet Çakar, basına yaptığı açıklamada, "Play-off maçları başlamadan önce federasyonumuzun bir karar vermesini istiyoruz. Rakibimizin sahte oyuncu oynattığını belgelerle kanıtladık. Suç sabit. Bu kadar uzun süre beklenmesine bir anlam veremiyoruz.

Hem bizim hem de Kızıltepe'nin play-off iddiası var. Alınacak bu karar bir yıllık emeğimizi etkileyecek. Biz buradan TFF Başkanımız Yıldırım Demirören'e de seslenmek istiyoruz. Çağrımıza kulak versinler, bir an önce hakkımız verilsin" dedi.

Çakar, Hedefspor olarak tek amaçlarının adaletin tecelli etmesi olduğunun altını çizerek, "Bizim amacımız yalnızca üç puan alalım, play-off oynayalım değil. Biz burada Türk futboluna hizmet ediyoruz. Emek veriyoruz ve bu emeğimizin çalınmasına karşıyız. Eğer başka maçlarda da bu oyuncu sahte lisansla oynatıldıysa o maçlarda da ceza verilmeli. Federasyonumuzdan bu konuda da takipçi olmalarını, diğer kulüplerimizin de hassas davranmasını rica ediyoruz. Eğer suçun bu kadar net bu kadar açık ortada olduğu halde adalet uygulanmayacak ise bizim mücadele etmemize gerek yoktur adalet olmayan ligde de oynamaya gerek yoktur. Emeklerimizin boşa gitmesindense ligden çekilmemiz daha mantıklı olacaktır." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hedefspor TFF'nin Vereceği Kararı Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement