Adaşı İbrahim Erkal'ın Ölümü, Tatlıses'i Kahretti - Son Dakika
Magazin

Adaşı İbrahim Erkal'ın Ölümü, Tatlıses'i Kahretti

İbrahim Erkal'ın vefatının ardından herkes yasa boğuldu. İbrahim Tatlıses'in sanatçı dostu için yaptığı paylaşım ise yürekleri dağladı. Tatlıses "Kardeşimin ölümü ile kahroldum." dedi.

12.05.2017 08:32  Güncelleme: 10:38

Beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ünlü dünyası haberi alır almaz, sosyal medyada paylaşımlar yaptı. İbrahim Tatlıses'in yakın arkadaşı Erkal için yaptığı paylaşım yürekleri dağladı.

İMPARATOR ADAŞININ ÖLÜMÜYLE KAHROLDU

İbrahim Tatlıses, adaşı ile fotoğraf paylaşıp altına şöyle yazdı: "Benim yüreği güzel, kendi güzel, sanatı güzel kardeşim... Üzüntüden kahroldum.... İbrahim Erkal kardeşime yüce RABBİM'den rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerim. Allah evlatlarına uzun ömür versin... Mekanın cennet olsun canısı... Sevgili Adaşım İbrahim Erkal."


EMİNE ÜN "3 GÜNLÜK DÜNYA" YAZIP HÜZÜN DOLU BİR PAYLAŞIM YAPTI​

Hastaneye yattığından beri, yakın arkadaşının durumu için hüzünlü paylaşımlar yapan Emine Ün, dün aldığı ölüm haberiyle Instagram hesabından anlamlı bir paylaşım yaptı. Dökülmüş yaprak fotoğrafı koyup "3 günlük dünya" notunu düştü.


ALİŞAN: NURLAR İÇİNDE YAT ABİM

Instagram'dan paylaşım yapan Alişan, "Nurlar içinde yat abim... Mekanın cennet olsun. Allah'ım önce ailene sonra biz sevenlerine sabırlar versin." notunu yazdı.


"AH BE DADAŞIM ÇOK ERKEN GİTTİN"

Nihat Doğan ise "Dilim varmıyor söylemeye ama maalesef büyük sanatçımız ibrahim Erkal'ı kaybettik. Ah be İbrahim'im ah be Erkal'ım ah be Dadaşım çok erken gittin. Bir kez daha anladım ki dünya kötülerin dünyası. İyilere bu dünyada yer Yok. Rabbim mekanını cennet eylesin merhameti ile muamele edip taksiratını affetsin. Tüm Türkiye'nin tüm sevenlerinin hepimizin başı sağolsun." ifadelerini kullandı.


"AH YALAN DÜNYA, HOŞÇAKAL CANISI"

Twitter'dan paylaşım yapan Sinan Akçıl, "Mekanın cennet olsun İbrahim Erkal... Şarkılarınla, ürettiklerinle hiç unutulmayacaksın. Ah yalan dünya, hoşçakal canısı." diye yazdı.

DEMET AKALIN: DÖNMEYECEĞİNİ BİLİYORDUM AMA...

Demet Akalın ise Tweet'inde "Dönmeyeceğini biliyordum o yoldan be canısı. Tanımadığımız halde sen efendiliğinle kalpteydin be canısı güle güle İbrahim Erkal." notunu paylaştı.





Adaşı İbrahim Erkal\'ın Ölümü, Tatlıses\'i Kahretti

Son Dakika Magazin Adaşı İbrahim Erkal'ın Ölümü, Tatlıses'i Kahretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement