İçöz’den Kadınlar Günü Kutlaması ve Faaliyet Raporu Sunuş - Son Dakika
Yerel

İçöz’den Kadınlar Günü Kutlaması ve Faaliyet Raporu Sunuş

İçöz "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Dolayısıyla İzmir İl Özel İdarede Çalışan Bayan Personele Karanfillerin Yanı Sıra Çam Fideleri Sunarak Dünya Kadınlar Günlerini Kutladı.

09.03.2011 10:40

İzmir Özel İdare Genel Sekreteri İrfan İÇÖZ bayanların her alanda olduğu gibi çalışma alanında da eşit koşullara sahip olması gerektiğini vurguladı. İÇÖZ bayanlara verdiği önemi " Milli ve manevi değerlerimizle kültür ve geleneklerimizin gelecek nesillere taşınmasındaki gösterdikleri emek ve katkıları için, gelişen ülkemizde her alanda üzerine düşen sorumlulukları fazlasıyla yerine getiren kadınlarımızın "Dünya Kadınlar Gününü" en içten dileklerimle kutlarım. şeklinde ifade etti.

İl Genel Meclisi Mart ayı oturumuna, İzmir Valisi M.Cahit KIRAÇ adına 2010 yılı faaliyet raporunu sunmak üzere katılan İrfan İÇÖZ Bayan Meclis Üyelerini de unutmadı. Bayan üyelerin yanına giderek birer birer çam fidelerini sundu.

"2010 İzmir'e Genel Bakış" başlıklı on dakikalık tanıtım filminin ardından 2010 yılı İzmir İl Özel İdaresi Faaliyet Raporunu Meclise'e sunan İÇÖZ Meclis Üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel İçöz’den Kadınlar Günü Kutlaması ve Faaliyet Raporu Sunuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement