İngiliz Rehber, Yayaya ve Park Halindeki Araçlara Çarptı: 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

İngiliz Rehber, Yayaya ve Park Halindeki Araçlara Çarptı: 2 Yaralı

İngiliz Rehber, yayaya ve park halindeki araçlara çarptı: 2 yaralı Antalya'da İngiliz Rehber kadın kullandığı otomobil, önce yol kenarındaki yayaya ardından da park halindeki 2 otomobile çarptıANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesi'nde İngiliz Rehber kadının kullandığı otomobil, önce yol...

20.07.2018 10:58

İngiliz Rehber, yayaya ve park halindeki araçlara çarptı: 2 yaralı

Antalya'da İngiliz Rehber kadın kullandığı otomobil, önce yol kenarındaki yayaya ardından da park halindeki 2 otomobile çarptı

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesi'nde İngiliz Rehber kadının kullandığı otomobil, önce yol kenarındaki yayaya ardından da park halindeki 2 otomobile çarptı. Kaza da 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat'ın Side Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda İngiliz Rehber Chloe J.C.'nin kullandığı 07 FUU 80 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında yürüyen Zeynep Y.'ye çarptıktan sonra park halindeki 67 TA 563 ve 43 AAG 714 plakalı otomobillere çarptı.

Kazada yaralanan yaya Zeynep Y. ve İngiliz Rehber Chloe J.C. olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

İngiliz Rehber, Yayaya ve Park Halindeki Araçlara Çarptı: 2 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İngiliz Rehber, Yayaya ve Park Halindeki Araçlara Çarptı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement