İnşallah Bonservisini Alırız" - Son Dakika
Spor

İnşallah Bonservisini Alırız"

İnşallah Bonservisini Alırız"

Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle: KİMSENİN KAPISINI ÇALMADIK"Stadın altyapısını iyi yaptık. Vodafone Arena'nın imkanları en üst teknolojiye sahiptir.

24.02.2017 10:30

Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle:

KİMSENİN KAPISINI ÇALMADIK

"Stadın altyapısını iyi yaptık. Vodafone Arena'nın imkanları en üst teknolojiye sahiptir. Biz stadı kendimiz yaptığımız için hiçbir şeyden kaçınmadık. Bazı konularda bu kadar sıkıntılı olmamıza rağmen, güvenlik sistemi olsun, akıllı stat olsun bir şeyden kaçmadık. BJK TV geliyor. Onlar da İnşallah 2 ay içerisinde gelmiş olur. HD yayına geçeceğiz. 1-2 ufak şey kaldı. Burası artık 24 saat yaşayan bir yer. Restaurantlar açılıyor. Müzemiz açıldı. Hamdolsun bugünleri gördü. Toprağın içerisinde programlar yaptık. Emek dökmeden bir şey olmuyor. Allah da yardım etti. Beşiktaş'ta biz bir şeyleri yokken yaptık. 330 Milyon Dolar borç ile aldığımız Beşiktaş'ta kimsenin kapısını çalmadık. "Şurayı, burayı satalım" demedik ve yarışmacı bir takım yaptık"

BRUGGE ÇIKINCA SEVİNMİŞTİM, O BİR HATAYDI

"C. Brugge çıkınca çok sevinmiştim. O bir hataydı. Hayırlısı neyse o olsun. Arabada gazetelere bakarken, sezon başı Şampiyonlar Ligi kurası çektik. O zaman karşımızdaki rakipler R. Madrid, Barcelona vardı. Onlara bakınca bu 16 daha sempatik geliyor. Napoli, Benfica ve Kiev ile oynadık. Hayırlısı Allah'tan. Beşiktaş büyük kulüp. Rakip ne olursa olsun elinden geleni yapacak. Yavaş yavaş bazı oturan dengelerimiz var. İnşallah UEFA kupası gelir"

M.UNITED'I AYIRALIM, DİĞER TAKIMLARIN...

"M.United'ı ayıralım, 600-650 milyon Euro'luk bir bütçe ile oynayan bir kulüp. Diğer takımların bütçeleri bizim kadar değil. Bizim kadar taraftarı yok. Böyle bir statları yok. Bizim kadar eski kulüp değiller. Neden olmasın? Galatsasaray 2000 senesinde büyük bir başarı elde etti. Türkiye'deki kulüplerin büyük ayıbıdır. 2000 yılından bu yana kupa gelmedi, final oynamadı. Bu kupaları kimler aldı."

MART TRANSFERLERİMİZ KADROYA KATILACAK

"Öyle bir kadromuz var ki, Mart transferlerimiz kadroya katılacak. Caner, Demba Ba ve Ersan geliyor. Bunlar katkı sağlayacak futbolcular. Ersan'ı bizim taraftarımız çok sever. Caner 1. günden itibaren 40 senelik Beşiktaşlı gibi oynadı. Tabii bunda Şükran'ın da payı var. Demba Ba şarkılar yazılmış bir oyuncu. Demba Ba gelir gelmez takım ile başlar. Antrenmanlarını da yaptı. Esasında dün gelecekti, çocuğu ile alakalı sıkıntı yaşıyor, Pazartesi gelecek"

İNŞALLAH ABOUBAKAR'IN BONSERVİSİNİ ALIRIZ

"Transfer lazım denildiğinde de milli takımın santraforunun bizde olduğunu söyledim. Beşiktaş'ın santraforu Cenk'tir. Aboubakar da güçlü bir oyuncu. Demba Ba, Mario Gomez yüksek gol oranı ile oynayınca Aboubakar'da beklenti yükseldi. Süleyman ağabeyden sonra başkanlık yapmak zordur. (Serdar Bilgili için söylüyorum) Aboubakar kritik maçlarda önemli goller attı. Dün de golü attı. İnşallah başarılı olur ve bonservisini alırız "dedi.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor İnşallah Bonservisini Alırız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement