İstanbul'daki depremde Bakırköy Adliyesi'nin duvarları çatladı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki depremde Bakırköy Adliyesi'nin duvarları çatladı

İstanbul'da 5,8 şiddetindeki depremin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'nın duvarlarında çatlaklar oluştu.

26.09.2019 16:46  Güncelleme: 17:41

İstanbul'da saat 14:00'da 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Günlerdir yaşanan sarsıntıların en büyüğü olan bu deprem vatandaşa büyük panik yarattı. Depremin ardından gelen ilk bilgilere göre Bakırköy Adalet Sarayı'nın duvarlarında çatlaklar oluştu. Oluşan çatlakları binada bulunan avukatlar cep telefonlarıyla görüntüledi.

İstanbul'da saat 13.59'da deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre 6, AFAD'ın verilerine göre ise 5.8 büyüklüğünde olan deprem, Silivri açıklarında yerin 6.99 kilometre derinliğinde meydana geldi.

İstanbul'daki depremde <a class='keyword-sd' href='/bakirkoy-adliyesi/' title='Bakırköy Adliyesi'>Bakırköy Adliyesi</a>'nin duvarları çatladı

DUVARLARDA ÇATLAKLAR OLUŞTU

Depremin ardından gelen ilk bilgilere göre Bakırköy Adalet Sarayı'nın duvarlarında çatlaklar oluştu. Oluşan çatlakları binada bulunan avukatlar cep telefonlarıyla görüntüledi.

Şiddetli sarsıntının ardından İstanbullular sokaklara çıktı. Okullar, hastaneler ve AVM'ler hızla tahliye edildi. Telefon hatları kesildi, İstanbul'da vatandaşlar birbirine ulaşamadı. Büyük paniğin yaşandığı kentte artçı sarsıntılar devam ediyor.

Deprem kent genelinde ve çevre illerde de hissedildi.

KARTAL'DA BİR BİNA BOŞALTILDI

Kartal Orhantepe Mahallesi'nde 4 katlı bir binanın 3. katında deprem nedeniyle çatlaklar oluştu. Olay yerine Kartal Belediyesi ekipleri ve polis sevk edildi. Çatlakların oluştuğu bina belediye ekiplerince tahliye edilerek bina sakinleri dışarı çıkartıldı.

İstanbul'daki depremde Bakırköy Adliyesi'nin duvarları çatladı

BEYOĞLU'NDA ÇATLAKLARIN OLUŞTUĞU BİR BİNA TAHLİYE EDİLDİ

Beyoğlu'nda deprem nedeniyle bir binada çatlaklar oluştu, bina ile bitişiğindeki başka bina arasında ayrıklar meydana geldi. 6 dükkan ve 4 dairenin bulunduğu bina boşaltılarak mühürlendi.

İstanbul'daki depremde Bakırköy Adliyesi'nin duvarları çatladı

40 yıldır binada oturduğunu söyleyen bir vatandaş da "Deprem dolayısıyla belediye ekipleri binayı boşalttılar. Yaşayan 16 kişi vardı hepsi dışarı çıktı. Şuan mağdur durumdayız. Depremden dolayı İki bina arasındaki sıvalar döküldü. Ama iç kısımlarda bir şey yok. Kalacak bir yerimiz yok" dedi.

İstanbul'daki depremde Bakırköy Adliyesi'nin duvarları çatladı
İstanbul'daki depremde Bakırköy Adliyesi'nin duvarları çatladı
İstanbul\'daki depremde Bakırköy Adliyesi\'nin duvarları çatladı

Son Dakika Güncel İstanbul'daki depremde Bakırköy Adliyesi'nin duvarları çatladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement