İzmit Sanayi Mahalle Konağı Açıldı - Son Dakika
Yerel

İzmit Sanayi Mahalle Konağı Açıldı

İzmit Sanayi Mahalle Konağı Açıldı

İzmit Belediyesi tarafından Sanayi Mahallesinde yaptırılan mahalle konağı düzenlenen coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

24.01.2014 18:58

İzmit Belediyesi tarafından Sanayi Mahallesinde yaptırılan mahalle konağı düzenlenen coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın ev sahipliğindeki açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, mahalle muhtarı Osman Çilingir, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapımına yaklaşık bir yıl önce başlanan ve 571 bin liraya mal olan Sanayi Mahalle Konağı'nın açılışında konuşan Başkan Doğan,"Gecemiz gündüzümüz halkımıza hizmet ile geçiyor. Sabah namazından gece yarılarına kadar halkın arasındayız. Eskiden buradaki dereden balık tutar sahilden denize girerdik. Zamanın yöneticilerinin sorumsuzlukları yüzünden buralar yaşanmaz hale geldi. 10 yıl öncesi buralarda çizmesiz yürünmez, çamur içindeydi, bir park bile yoktu. Ak Parti iktidarı ile birlikte bölgede büyük bir değişim yaşanmaya başladı. Çamur içinde olan, yağışlı havalarda sular altında kalan Sanayi Mahallemiz iktidarımız sayesinde örnek hale geldi. Yeni parklar, spor sahaları, yolları, caddeleri, çıkmaz sokakların açılmasıyla halkımızın yüzü gülmeye başladı. Daha yapacak çok işimiz var. İşe yeni başladık, mahallelerimiz çok daha güzel olacak. Sanayi mahallesine inşallah okulu da yapacağız. Sakın yerlerinizi satmayın. Çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, büyüklerimize daha çok işler yapacağız. Sanayi Mahallesi halkı çamurlara değil konaklara layıktır" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu da açılış töreninde yaptığı konuşmada," Darıca'sından Kandıra'sına kadar hiçbir ayrım yapmadan halkımıza hizmet etme aşkı içinde çalıştık. Yapılan hizmetlerle Kocaeli'nin çehresi değişmiştir. Yıllarca ihmale edilen kentimiz bizlerin gayreti halkımızın desteği ile çok daha hizmetlerle tanışmaya devam edecektir. Belediye Başkanımız Nevzat Bey'e de bu güzel hizmetleri kazandırdığı için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından mahalle konağının açılışı gerçekleştirildi. Gürtay Sokak ile Özel Sokak arasında yer alan 2 katlı mahalle konağında 2 adet kurs odası, tahsilat merkezleri, muhtarlık odası, emekli odası, bekleme salonu ve çok amaçlı salon bulunuyor. İzmit'te şimdiye kadar 10'dan fazla mahalleye benzer konaklardan yapıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Sanayi Mahalle Konağı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement