Fenerbahçe Taraftarından Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e Tepki - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Taraftarından Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e Tepki

Fenerbahçe Taraftarından Caner Erkin ve Gökhan Gönül\'e Tepki

Ülker Stadyumunda Fenerbahçe'ye konuk olan Beşiktaş'ta milli oyuncu Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e Fenerbahçe taraftarı büyük tepki gösterdi.

19.04.2018 20:05  Güncelleme: 20:24

Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe'ye konuk olan Beşiktaş'ta Caner Erkin ve Gökhan Gönül sahaya çıktıkları andan itibaren sarı-lacivertlileri taraftarların tepkisine maruz kaldı.

Maç öncesinde Siyah-Beyazlı taraftarlar Caner Erkin'i deplasman tribününe çağırırken Caner alkışlarla yanıt verdi. Fenerbahçe taraftarları ise kötü tezahüratla eski futbolcularına tepki gösterdi.

CANER ERKİN BEŞİKTAŞ TARAFTARI DÖNÜNDE DİZ ÇÖKMÜŞTÜ

Daha önce Ülker Stadyumu'nda oynanan Süper Lig derbisinde Caner Erkin diz çökerek siyah beyazlı taraftarları selamlamıştı. Fenerbahçeli taraftarlar, Siyah-beyazlı futbolcu Caner Erkin'in Beşiktaş tribünlerini dizlerinin üzerine çökerek selamlamasına büyük tepki göstermişti.

Fenerbahçe Taraftarından Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e Tepki
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fenerbahçe Taraftarından Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • vatandaş: bunlara futbolcu diyen ya futbolu bilmiyor ya da hıyardır 7 8 Yanıtla
    thOm: vatandaş dedimi futbolcuyum diye ? Asıl bence sen boş yapma teneke 2 2 Numbia: bir şey hakkında atıp tutabiliyorsa insan o konuda iyi olması gerekmekte, iyi değilse boş yapıyor demektir. iyiyse de çıksın görelim. zeka yaşın 3 falan mı ? düşünmekten aciz olmanız çok eğlenceli. 3 0 Numbia: Boş yapma seni görelim sahalarda bu kadar iyiysen. 2 0
  • 9 Köyden Kovulan: Niye kutsalmış Fenerbahçe formasını giymek? İşi sapıtmayın büyük kulübüz tamam, iyi sportmen rekabeti seven kulübüz o da tamam, büyük başarılarımız var o da tamam ama kutsallık ne yaa İşi çığırından çıkartıp sapıtıyorsunuz sonrada bunlar oluyor işte 3 0 Yanıtla
    Apozin: Bir gsli olarak kutlarim hocam cok dogru... 3 0

Advertisement