Kilimli'de Hastalara Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kilimli'de Hastalara Anlamlı Ziyaret

Kilimli\'de Hastalara Anlamlı Ziyaret

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, ve Ak Parti'liler, Kilimli Belediyesi tarafından kurulan Hasta Takip Birimi'nin tespit ettiği hastalardan bazılarını ziyaret etti.

23.08.2013 17:34

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, ve Ak Parti'liler, Kilimli Belediyesi tarafından kurulan Hasta Takip Birimi'nin tespit ettiği hastalardan bazılarını ziyaret etti.

Zonguldak Millet Vekili Özcan Ulupınar, Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Cavit Taşcı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte beledinin 2012 yılının Ağustos ayında hayata geçirdiği Hasta Nakil ve takip programında bulunan Pankaduz, İliksiz ve Kırbaş ailelerine ziyarette bulunarak, acil şifalar dilediler. Ulupınar, hastaların sağlık durumları ile ilgili ailelerinden bilgi alırken, taleplerini sordu.

Birim ile ilgili memnuniyetlerini dile getiren hasta ve yakınları ise Başkan Özdemir'e dua ederken, ziyaret nedeniyle Milletvekili Ulupınar ve beraberindekilere teşekkür etti.

RANDEVU SİSTEMİ

Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir tarafından kurulan birim, Kilimli İlçesi sınırları içerisinde ikamet eden ve aynı zamanda tedavileri için sağlık kurumu ve kuruluşlarına ulaşımlarını tek başlarına yapamayacak durumda olan engeli, kanser, diyaliz, KOAH, hastası yaşlı vatandaşların ambulans ile ücretsiz nakli ve hastalara refakat işlemlerini gerçekleştiriyor. Belediyeye ait ambulansla evinden alınan hastalar, gidecekleri hastanelere kadar götürülürken, işlemlerinin tamamlanmasının ardından tekrar evlerine kadar geri getiriliyor. Birim hakkında bilgi veren Özdemir, hizmetten yararlanmak isteyen hastaların bir gün öncesinden 444 10 18 - veya 265 35 35 nolu telefonların aranmasının yeterli olduğunu ifade etti. Gece gündüz telefonlarla randevu alındığını belirten Başkan Özdemir, hastanın adres bilgilerinin alınmasının ardından hasta yakınları ile irtibata geçildiğini anlattı. 2012 yılının Ağustos ayında faaliyete geçen birimin bugüne kadar 150 hastaya ulaştığını ve bu hastalara ise 322 kez hizmet verildiğini kaydetti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilimli'de Hastalara Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement