Kocaeli Toç Bir Sen'den Karabalık'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Toç Bir Sen'den Karabalık'a Teşekkür Ziyareti

Kocaeli Toç Bir Sen\'den Karabalık\'a Teşekkür Ziyareti

Toç Bir-Sen Kocaeli İl Yöneticileri, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a, Kartepeli üyelerine yönelik hizmetleri nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.

05.09.2013 15:44

Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Kocaeli İl Yöneticileri, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a, Kartepeli üyelerine yönelik hizmetleri nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yoğun çalışma temposunda ziyaretine gelen konuklarla da yakından ilgilenen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki gün de Kocaeli Toç Bir-Sen İl Yöneticilerini ağırladı. Kocaeli Toç Bir-Sen İl Başkanı ve Kocaeli Memur-Sen Kadın Kolları Başkanı Hülya Aslan beraberinde sendika yöneticileri Üçler Güzel ve Güven Perçem ile birlikte Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı makamında ziyaret etti.

Başarılı çalışmaları ile yakından takip ettikleri Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın sivil toplum örgütlerine yönelik hizmetleri ile de takdir gördüğünü belirttiği ziyarette sendikal faaliyetleri hakkında bilgilerde aktardı. Belediye hizmetleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan sendikacılar başkana Kartepe'de oturan üyelerine yönelik hizmetleri için de teşekkür ettiler. Hülya Aslan, Kartepe Belediyesi'nin kültür hizmetleri arasında yer alan gezilerine katılan Kartepeli üyelerinin Konya Gezisi'nden duyduğu memnuniyeti de ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, halkın memnuniyetini artırmak adına çalışmaların geniş bir yelpazede sürdüğünü ifade etti. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin de bunlar arasında önemli bir yer tutuğunu hatırlatan Başkan Şükrü Karabalık, gelenek ve göreneklerin tanınmasına imkan sağlamak amacıyla kültür gezileriyle halkı buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli Toç Bir Sen'den Karabalık'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement