* Kağıthane'de yokuş aşağı inen kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu apartmanın duvarına büyük bir gürültüyle çarptı. Bina sakinleri binanın yıkılacağını zannetiklerini belirtirken, kazada kamyonet sürücüsü yaralandı.
Haber: Hakan KAYA Kamera: Soner HASIRCIOĞLU/ İSTANBUL DHA
Kaza sabah saat 05.00 sıralarında Kağıthane Hürriyet Mahallesi, Köknar sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Erdal Tavşan (31) yönetimindeki 34 PCH 66 plakalı kamyonet, yokuş aşağı indiği sırada yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 9 numarada bulunan 4 katlı bir apartmanın giriş kısmına çarptı. Çarpmanın etkisiyle apartmanın girişindeki su tesisatı patlarken, sürücü ise kamyonette sıkıştı. Binada bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kamyonette sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalışma başlattı. Sürücü yaklaşık yarım saat süren çalışma sonrası sıkıştığı yerden çıkartıldı. Sürücü ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
"BİNA YIKILACAK ZANNETTİK"
Kaza anında apartmanda bulunan Adem Göçmen, "Benim evimdi zaten, biz evdeydik. Birden büyük bir gürültü çıktı. Biz zannettik bina yıkılacak, uykudaydık. Çıktık dışarıya baktık araba eve çarpmış. Adam içinde sıkışmış. Araçta bir kişi vardı. çok acı çekti iki sefer bayıldı" dedi. Kaza yapan kamyonet vinç yardımıyla sıkıştığı yerden çıkartılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Son Dakika › Güncel › Kontrolü Kaybeden Kamyonet Apartman Duvarına Çarptı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.