Konya Kahraman Meclis Başkanı Oldum Diye Kafam Boşalmadı Hd - Son Dakika
Güncel

Konya Kahraman Meclis Başkanı Oldum Diye Kafam Boşalmadı Hd

Kahraman: Meclis başkanı oldum diye kafam boşalmadıTürkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, 24 Haziran seçimlerinde Konya'daki tüm milletvekillerinin Ak Parti'nin çıkarmasını isteyerek, "Bakarsınız Konya'da 24 Haziran'da sıfıra karşı gider. Birlik içinde olur.

27.05.2018 20:15

Kahraman: Meclis başkanı oldum diye kafam boşalmadı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, 24 Haziran seçimlerinde Konya'daki tüm milletvekillerinin Ak Parti'nin çıkarmasını isteyerek, "Bakarsınız Konya'da 24 Haziran'da sıfıra karşı gider. Birlik içinde olur. Şimdi meclis başkanlarının tarafsızlığından bahsedilir. Ben meclisi idare ederken tarafsız olacağım. Elimde terazi, hak geçirmeyeceğiz. Ama meclis başkanı oldum diye kafamda boşalmadı. Bir fikrim var." dedi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 2 yıl önce faaliyete başlayan ve bugün resmi açılışı gerçekleştirilen Konya'da Birlik Vakfı Konya Şubesi'nin açılış törenine katıldı. Kahraman, konuşmasında Necmettin Erbakan'ın, Konya'dan bağımsız olarak milletvekili seçildiği daha sonra da Konya'dan 3 milletvekili çıkardığını belirtti. 24 Haziran'da da Konya'daki tüm milletvekillerinin Ak Parti'nin çıkarmasını isteyen Kahraman, şunları söyledi: "Erbakan Konya'dan 3 milletvekili çıkardı. Bakarsınız Konya'da 24 Haziran'da sıfıra karşı gider. Birlik içinde olur. Şimdi meclis başkanlarının tarafsızlığından bahsedilir. Ben meclisi idare ederken tarafsız olacağım. Elimde terazi, hak geçirmeyeceğiz. Ama meclis başkanı oldum diye kafamda boşalmadı. Bir fikrim var. Bu fikrimi her zaman müdafi etme hakkım var. Dolayısıyla sıfıra karşı falan diye sayın basın, bunu yarın konu etmeyin. Hislerimi ifade ediyorum. Olur mu olur. Diğer partiler arkadaşlarım alınmasın. Bazıları alınanlar olabilir. Onları zaten ben defterimde saymıyorum." 15 Temmuz darbe girişimine de değinen Kahraman, o gün meclisi bombalar altında açtıklarını ifade ederek, "Kaptanlar ne yapar? Gemilerini terk etmezler. Çünkü kaptanlar fare değil. Gittim meclisi açtım. Bombalar altında" dedi.Kahraman, açılışın ardından vakıf binasında incelemede bulundu.

Konya Kahraman Meclis Başkanı Oldum Diye Kafam Boşalmadı Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Kahraman Meclis Başkanı Oldum Diye Kafam Boşalmadı Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement