Konyasporlu Taraftarlar, Deplasmana Gelen Galatasaraylı Genci Darp Etti - Son Dakika
Spor

Konyasporlu Taraftarlar, Deplasmana Gelen Galatasaraylı Genci Darp Etti

Konyasporlu taraftarlar, Galatasaray maçı için şehre gelen sarı-kırmızılı taraftarı darp etti. Saldırganlar, G.Saray formasını da yaktı.

16.10.2017 07:31  Güncelleme: 07:37

Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Konyaspor- Galatasaray maçından önce meydana gelen olay kan dondurdu. Muğla'dan gelen bir Galatasaray taraftarına saldıran saldıran holiganlar, sarı-kırmızılı gencin yalvarışlarına aldırış etmeden onu darp etti.

LINNES İMZA ATMIŞTI

Genç taraftarın elindeki formasını da almaya çalışan Konyasporlu holiganların karşı Galatasaraylı taraftarın "Öğrenciyim abi almayın" dediği görüntüler ise yürek burktu. Gencin formasında Galatasaraylı futbolcu Martin Linnes'in imzası olduğu öğrenildi. Holiganlar son olarak yaktıkları forma görüntüsünü sosyal medyadan paylaştı.

GALATASARAY JEST YAPTI

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm Twitter hesabından Konya'da mağdur olan öğrenci kardeşimiz Fenerbahçe maçında kulübümüzün misafiri olacak diyerek açıklama yaptı. Haberi öğrenen Galatasaray taraftarı "Beni derbiye davet eden Galatasaray yönetimine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum , iyi ki de Galatasaraylıyım" diyerek sevincini dile getirdi.

Konyasporlu Taraftarlar, Deplasmana Gelen Galatasaraylı Genci Darp Etti

Son Dakika Spor Konyasporlu Taraftarlar, Deplasmana Gelen Galatasaraylı Genci Darp Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement