Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı'na Doğru

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, "Kurban Bayramı'nda, yüce dinimizin tavsiye ettiği gibi herkesin birbiriyle kucaklaşmasını ve tüm toplumumuza dayanışma ve yardımlaşma havasının hakim olmasını temenni ediyorum.

30.08.2017 15:50

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, " Kurban Bayramı'nda, yüce dinimizin tavsiye ettiği gibi herkesin birbiriyle kucaklaşmasını ve tüm toplumumuza dayanışma ve yardımlaşma havasının hakim olmasını temenni ediyorum." dedi.

Nasır, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğunun yaşandığını bildirdi.

Bayramların, insanlar arasındaki sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu güçlendiren müstesna günler olduğunu kaydeden Nasır, mesajına şöyle devam etti:

"Kurban Bayramı'nda, yüce dinimizin tavsiye ettiği gibi herkesin birbiriyle kucaklaşmasını ve tüm toplumumuza dayanışma ve yardımlaşma havasının hakim olmasını temenni ediyorum. Bütün vatandaşlarımızı bu güzel bayram günlerinde sevgiyle, muhabbetle kucaklaşmaya çağırıyorum.

Dayanışmamız, birbirimize olan yakınlığımız, millet olarak en önemli güç kaynağımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Kurban Bayramı'nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement