Liselilerin 5 Bin Lira Ödüllü Müzik Yarışması - Son Dakika
Güncel

Liselilerin 5 Bin Lira Ödüllü Müzik Yarışması

Liselilerin 5 Bin Lira Ödüllü Müzik Yarışması

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği 'Liseler Arası Müzik Yarışması'nda öğrenciler hem yarıştı hem eğlendi.

13.05.2011 17:55

-kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile kentte yayımlanan bir gazetenin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği 'Liseler Arası Müzik Yarışması'nda öğrenciler hem yarıştı hem eğlendi. Yarışmada, konser veren pop müzik şarkıcısı Suat Suna sonra da jüri koltuğunda öğrencilerin performansını değerlendirdi. Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden Neslihan Altınkaya, yarışmada birinci olarak 5 bin lirayı almaya hak kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bizim Kocaeli Gazetesi'nin öncülüğünde gerçekleştirilen ve birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye ise 2 bin lira olmak üzere toplam 10 bin lira ödüllü yarışmaya elemeleri geçerek finale kalan 12 ilçeden, 12 lisenin temsilcileri katıldı. İzmit Atatürk Spor Salonu'ndaki yarışmada konser veren pop müzik şarkıcısı Suat Suna sonra da jüri koltuğunda öğrencilerin performansını değerlendirdi. Salonu dolduran öğrenciler arkadaşlarının şarkılarıyla hem eğlendi hem de onlara alkışlarıyla destek verdi.

Jüri, yarışma sonunda, Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden Neslihan Altınkaya'yı birinciliğe layık gördü. İkinciliği, Kartepe Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nden Buket Saatçi, üçüncülüğü ise Gölcük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi'nden Ercan Karyağış aldı. - Kocaeli/ İzmit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Liselilerin 5 Bin Lira Ödüllü Müzik Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement