Maksimum Enerji! - Son Dakika
Güncel

Maksimum Enerji!

Türkiye'nin en enerjik festivali

28.05.2012 16:46

Türkiye'nin ilk ekstrem festivali İstanbul Extreme Fest, bu yıl da aynı tarihte, aynı yerde düzenlendi. Neredeyse tamamı ücretsiz olan etkinliklerle 26-27 Mayıs 2012'de, Forum İstanbul AVM Açık Otoparkı'nda yapıldı.

10.000 TL ödüllü Sokak Sporları Yarışması, Manga konseri, Yalan Dünya'nın Çağatay'ı Hakan Meriçliler, Özlem Yıldız, Türkiye Kaykay Şampiyonu Cenk Kuli'nin gösterileri,

Türkiye Snowboard Şampiyonu Can Polatkan, İlk Türk Milli Dalga Sörfçü Cihan Akça,

70 metreden Bungee Jumping, Mobilecoaster (Türkiye'de ilk), eşsiz adrenalin GMAX, Yetenek Sizsiniz Türkiye finalisti Güney Cino ve Ekibi'nin şovları,

yerçekimsizlik deneyimi Gyroscope, Salto Trambolin, Tırmanma Duvarı,

Çocuklar için Elektrikli Karting, Çocuklar için Kaykay Workshop,

PS & Wii Extreme Games Çadırı, Dijital Graffiti, yarışmalar, herkese sürpriz hediyeler,

Kaykay, Paten, BMX Gösterileri, Beat Box ve Dans Performansları...

Hepsi İstanbul Extreme Fest 2012'de yer aldı.

Tüm ekstrem sporseverler, heyecanlı eğlenceyi tercih edenler, adrenalin tutkunları...Gençler, gençliğini kaybetmeyenler, çocuklar, aileler... Hepsi "Maksimum Enerji! Dolu dolu Heyecan! İnanılmaz Eğlence!" için, neredeyse tamamı ücretsiz etkinliklerle İstanbul Extreme Fest 2012'de buluştu.

10.000 TL ödüllü Sokak Sporları Yarışması

İstanbul'da uzun yıllardan sonra ilk kez, 26-27 Mayıs'da yapılacak Sokak Sporları Yarışması ile gençler, yeteneklerini profesyonel bir parkurda, binlerce kişinin ve saygın bir jürinin önünde sergileme imkanı buldu.

İstanbullular da, İstanbul Extreme Fest 2012'nin renkli festival atmosferinde Türkiye'nin en yetenekli BMX, kaykay (skate board) ve patencilerini (in-line skate) yarışırken izleme imkanı buldu.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement