Maksimum Enerji! - Son Dakika
Güncel

Maksimum Enerji!

Yalan Dünya'nın Çağatay'ı Hakan Meriçliler, Özlem Yıldız ve maNga İstanbul Extreme Fest 2012'ye konuk oldu

28.05.2012 16:50

Türkiye'nin en enerjik festivali İstanbul Extreme Fest 2012, 26-27 Mayıs'da, Forum İstanbul'da Yalan Dünya dizisinin Çağatay'ı Hakan Meriçliler ve televizyonların sevilen siması Özlem Yıldız'ı ağırladı. Festival'in kapanış konseri ise manga yaptı.

İstanbul Extreme Fest kapsamındaki 10.000 TL ödüllü Sokak Sporları Yarışması 2012'nin 27 Mayıs Pazar, saat 17.00'deki ödül törenini, ekranların sevilen dizisi Yalan Dünya'da Çağatay karakterini canlandıran aktör Hakan Meriçliler sundu. Heyecan dolu festivali deneyimleyen Hakan Meriçliler, hayranlarıyla fotoğraf çektirip imza dağıttı.

Festival'in Açılış Konuğu: Özlem Yıldız'dı.

Televizyonların sevilen siması Özlem Yıldız, 26 Mayıs Cumartesi İstanbul Exterme Fest 2012'in açılışına konuk oldu. Adrenalin makinalarını deneyimleyip, rampalarda kaykay ve patenle deneme yapan Yıldız daha sonra hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Manga Hayranlarını Coşturdu

Türk müzik piyasasında son yıllarda adından en çok söz edilen gruplardan maNga, yeni albümü sonrasında, İstanbul Extreme Fest 2012'nin kapanışında, Forum İstanbul açık otoparkında sahne aldı. En sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde, ziyaretçiler eğlenceli dakikalar geçirdi.

Türkiye'nin en enerjik festivali Extreme Fest 2012 Forum İstanbul'da yapıldı.

İstanbul Extreme Fest 2012 neredeyse tamamı ücretsiz olan etkinliklerle 26-27 Mayıs'da, Forum İstanbul AVM Açık Otoparkı'nda. 10.000 TL ödüllü Sokak Sporları Yarışması, Manga konseri, Yalan Dünya'nın Çağatay'ı Hakan Meriçliler, Özlem Yıldız, Türkiye Kaykay Şampiyonu Cenk Kuli'nin gösterileri, Türkiye Snowboard Şampiyonu Can Polatkan, İlk Türk Milli Dalga Sörfçü Cihan Akça, 70 metreden Bungee Jumping, Mobilecoaster (Türkiye'de ilk), eşsiz adrenalin GMAX, Yetenek Sizsiniz Türkiye finalisti Güney Cino ve Ekibi'nin şovları, yerçekimsizlik deneyimi Gyroscope, Salto Trambolin, Tırmanma Duvarı, Çocuklar için Elektrikli Karting, Çocuklar için Kaykay Workshop, PS & Wii Extreme Games Çadırı, Dijital Graffiti, yarışmalar, herkese sürpriz hediyeler, Kaykay, Paten, BMX Gösterileri, Beat Box ve Dans Performansları... Hepsi İstanbul Extreme Fest 2012'deydi!

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement