Mancini Sınıflandırdı - Son Dakika
Spor

Mancini Sınıflandırdı

Mancini Sınıflandırdı

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, son kupa maçı sonrası takımın asları dışında kalan oyuncular için fikirlerini geliştirdi.

05.12.2013 11:41

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda tur atlamasına rağmen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında adeta ecel terleri dökmesi, sarı-kırmızılı takımın yedek kulübesinin durumunu da ortaya çıkardı.

Mancini'den 25 milyonluk istek

Ortaya konulan futbol kadar bazı oyuncuların vurdumduymazlığı dikkatlerden kaçmazken, teknik direktör Roberto Mancini'nin de endişeye sürüklendiği ve konuyu yöneticilerle paylaştığı belirtildi. Teşhis sürecinde olan ve tedavi için devre arasını bekleyen sarı-kırmızılılarda sınavı geçenler, kalanlar ve mecburen kalacaklar şeklinde oyuncular 3'e ayrıldı. Galatasaray'da kulübenin son hali şu şekilde oluştu:

Gidecekler

Kayserispor'dan 8,6 milyon euroya alınan Nordin Amrabat kesin olarak gözden çıkarıldı. Dany ve Albert Riera ile beraber devre arasında gönderilmesi düşünülen Faslı oyuncunun kupa maçında da verilen şansı kullanamaması sonu oldu. Amrabat'ın en kötü olasılıkla kiraya verileceği belirtildi. Amrabat ile beraber Aydın Yılmaz ve Yekta Kurtuluş da kupadaki oyunları sonrası gözden çıkarıldı. İki oyuncu ile de yollar ayrılacak.

Kalanlar

Koltuklar doluyor boşalıyor ama...

Bruma ve Engin Baytar'ın iştahlı oyunu Mancini'yi etkiledi. Özellikle Bruma'nın iyi yönlerinin önceki gün ortaya çıkması teknik heyeti umutlandırdı. 19 yaşındaki futbolcunun Portekiz'de 1. lig tecrübesinin az alması (sadece 8 maç) ve yabancı kontenjanı yüzünden Türkiye'de fazla oynamamasından dolayı yaşadığı handikapları aşmasıyla beraber etkili olabileceği öngörülüyor. Engin'in de fizik olarak hazır hale geldiğinde takımın önemli bir parçası ya da alternatifi olabileceği düşünülüyor.

Mecburen kalanlar

Hakan Balta sol beke transfer yapılsa dahi alternatif olarak kalacak. Gökhan Zan tecrübesi, Ceyhun Gülselam da fizik gücüyle kalmayı garantiledi. Ufuk Ceylan ise en iyi olasılıkla ikinci kaleciliğe terfi edecek. Emre Çolak da verilen şansı kullanamamasına karşın elde tutulacak. Bu oyuncuların elde tutulmalarındaki en önemli faktörlerden biri de yerli olmaları…

Nevzat Dindar

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Mancini Sınıflandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement