Manisa'nın Su Kaynakları Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Güncel

Manisa'nın Su Kaynakları Masaya Yatırıldı

Devlet Su İşleri (DSİ) 2. Bölge Müdürlüğünce Manisa'da tamamlanan, inşaatı devam eden ve planlanan projeler hakkında istişare toplantısı düzenlendi.

24.10.2017 19:49

Devlet Su İşleri (DSİ) 2. Bölge Müdürlüğünce Manisa'da tamamlanan, inşaatı devam eden ve planlanan projeler hakkında istişare toplantısı düzenlendi.

Valilik Toplantı Salonunda Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Manisa'nın su kaynakları görüşüldü.

Vali Güvençer, yaptığı konuşmada, Manisa'nın su potansiyeli ve DSİ tarafından yürütülen projeler hakkında detaylı bilgi almak amacıyla bir araya geldiklerini ifade etti.

Manisa 'da yer altı ve yer üstü su potansiyelinin ekonomik ve tasarruflu kullanılması gerektiğini işaret eden Vali Güvençer, yatırımlara devam edilmesinin önemini vurguladı.

Daha sonra DSİ 2. Bölge Müdürlüğü Planlama Şube Müdürü Özgür Ulusoy, projeler hakkında sunum yaptı.

Toplantıya, vali yardımcıları Volkan Köksal, Ünal Çakıcı, DSİ 2.Bölge Müdürü Ali Fuat Eker ve şube müdürleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İsmail Kaya, İl Planlama ve Koordinasyon Müdür Vekili Şehriban Yıldırım ile Gediz Sulamaları Rehabilitasyonu Planlama Revizyonu Yapımı çalışmalarını yürüten Hidro Dizayn Mühendislik Müşavirlik A.Ş. yetkilileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'nın Su Kaynakları Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement