Mersin'de Şehitler İçin Mevlit - Son Dakika
Yerel

Mersin'de Şehitler İçin Mevlit

Mersin\'de Şehitler İçin Mevlit

Şehit Uzman Çavuş Hasan Furkan Özmen'in babası Cengizhan Özmen, "Hainler hedeflerine asla ulaşamayacak."

09.10.2012 13:36

Şehit Uzman Çavuş Hasan Furkan Özmen'in babası Cengizhan Özmen, "Hainler hedeflerine asla ulaşamayacak. Daha öncede söyledim yine söylüyorum, bu ülkeyi rüyalarında bile bölemezler" dedi.

Geçtiğimiz Ağustos ayında İzmir'in Foça ilçesindeki hain terör saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Hasan Furkan Özmen'in ailesi, oğulları ve bütün şehitler için Erdemli ilçesine bağlı Limonlu beldesinde Mevlid-i Şerif okuttu.

Mevlid programına katılımın yüksek olmasının kendisini oldukça duygulandırdığını ifade eden şehit babası Cengizhan Özmen, "Bütün Türkiye bizim acımızı paylaştı, şehidine sahip çıktı. Yaşadığımız bu acıya rağmen bizi ayakta tutan bu manevi destektir. Bugün burada yine birlik ve bütünlük var. Bu birlik ve bütünlük oldukça, hainler hedeflerine asla ulaşamayacaklar. Daha öncede söyledim yine söylüyorum, bu ülkeyi rüyalarında bile bölemezler" dedi.

Şehit Uzman Çavuş'un babası Cengizhan, annesi Durdu ve diğer 3 erkek kardeşi Durmuş, Samet ve Mustafa Özmen programa katılanları tek tek karşıladı.

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, İlçe Müftüsü Mustafa Sami Türkmenoğlu, Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara ile CHP Erdemli İlçe Başkanı Hidayet Oğuz ile programa katılan yaklaşık bin 500 kişi, şehit ailesiyle birlikte kahraman Uzman Çavuş Hasan Furkan Özmen ile bütün şehitler için, vatanın birlik ve beraberliği için dua etti.

Burada kısa bir konuşma yapan Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara da programın düzenlenme amacının şehitleri yad etmek olduğunu belirterek, "İzmir'in Foça ilçesindeki terör saldırısında şehit olan evladımızı ve kaybettiğimiz diğer bütün şehitlerimiz için,

ülkemizin birlik ve bütünlüğü için bütün halkımızla hep birlikte dua ettik" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin'de Şehitler İçin Mevlit - Son Dakika


Advertisement