Merzifon'da Polis Kılığına Giren Dolandırıcılar Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Merzifon'da Polis Kılığına Giren Dolandırıcılar Tutuklandı

Merzifon\'da Polis Kılığına Giren Dolandırıcılar Tutuklandı
20.11.2025 20:16

Amasya'nın Merzifon ilçesinde, polis olarak tanıtılan 3 dolandırıcı tutuklandı. 3,5 milyon lira çaldılar.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 23 Temmuz'da Merzifon'da yaşayan S.K'nin (78) kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından yaklaşık 3,5 milyon lira dolandırılmasına ilişkin çalışma yürüttü.

Soruşturma kapsamında Ankara ve Şanlıurfa'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 4 şüpheli yakalandı.

Zanlıların bulunduğu adreslerde yapılan aramalarda, dolandırıcılık olaylarında kullanıldığı değerlendirilen 6 cep telefonu ve sim kartları ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, bir şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Merzifon'da Polis Kılığına Giren Dolandırıcılar Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement