Mila Kunis ve Ashton Kutcher'ın Santa Barbara'daki Cenneti! - Son Dakika
Emlak

Mila Kunis ve Ashton Kutcher'ın Santa Barbara'daki Cenneti!

Mila Kunis ve Ashton Kutcher\'ın Santa Barbara\'daki Cenneti!

20.12.2017 10:19

Mila Kunis ve Ashton Kutcher, Santa Barbara'daki bir plaj evini 10 milyon dolar karşılığında satın aldı. Altı yatak odası ve altı banyo bulunan evin yakınında bir de küçük bir misafirhane yer alıyor. İç tasarımında California esintileri taşıyan ev, ünlü isimlerin pek de rağbet etmediği kıyı kasabasında sakin bir hayat sunuyor. 13 bin nüfusa sahip olan Santa Barbara, tatil yapmak için ideal bir kıyı kasabası. Çiftin, Beverly Hills'teki evlerinden sadece birkaç saat uzaklıkta olan bu eve 10 milyon dolar harcaması ise çiftin gayrimenkule yatırım yapmaktan çekinmediğini gözler önüne seriyor.

Huzur dolu bir ev

2 çocuğu olan çift, çocukları için muhteşem oyun alanlarına sahip yeni evlerine taşındı. Yaklaşık 300 metrekarelik bir alana sahip olan ev, iki katlı bir ana daire ve denize bakan bir küçük yazlıktan oluşuyor. Hafta sonu misafirleri için yeterli alana sahip olan ev; 6 yatak odası, 6 banyo ve havadar iç tasarımı ile keyifli bir yaşam sağlıyor.

Salonda yer alan şömine eve sıcacık bir görünüm verirken, salonun tabanından tavanına kadara boydan boya uzanan cam yapısı denizin huzurunu eve taşıyor. Tamamıyla sakin ve huzur veren bir atmosfere sahip olan salonun meşe yapılı zeminleri ve beyaz renkli tavanı, modern bir okyanus görünümü sağlıyor. Kunis ve Kutcher evin dekorasyonu için birlikte çalışıyor ve kararları birlikte alıyor.

Çiftin Santa Barbara'daki keyifli yaşamı

Genellikle beyaz rengin hakim olduğu Mila Kunis- Ashton Kutcher'ın evi kullanışlı mutfak tasarımı ile dikkat çekiyor. Yemek hazırlama masasının etrafında yer alan bar sandalyeleri, hafif atıştırmalıklar ve yemek yaparken sohbet etmenin keyfini çıkarmak isteyenler için özel olarak tasarlanmış. Mutfakta ayrıca bir yemek masası da bulunuyor. Üst katta bulunan yatak odalarının hemen hemen tamamı denize bakan terasa açılıyor. Çift, dalga seslerini dinleyerek uykuya dalıyor.

Dağ ve deniz manzarasının muhteşem uyumu

Bir adet ranza ve ikili beyaz bir koltuk ile giysi dolabının bulunduğu çocuk odası, sevimli tasarımı ile göz dolduruyor. Evin arka tarafı muhteşem bir dağ manzarasına sahip iken, ön tarafı da huzur dolu maviliği ile büyülüyor. Evin hemen önünde yer alan özel plajda çift dilerse güneşleniyor, dilerse de denizin ve kumun tadını çıkarıyor. Yaz aylarını iki çocuğu ile birlikte Santa Barbara'da geçireceklerini açıklayan çift, evin California'ya yakın olmasının işleri açısından avantajlı olduğunu belirtiyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Mila Kunis ve Ashton Kutcher'ın Santa Barbara'daki Cenneti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement