MİLLİ YOL PARTİSİ LİDERİ ÇAYIR, DEPREM BÖLGESİ HATAY'DA - Son Dakika
Güncel

MİLLİ YOL PARTİSİ LİDERİ ÇAYIR, DEPREM BÖLGESİ HATAY'DA

MİLLİ Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

13.02.2023 11:28  Güncelleme: 11:43

MİLLİ Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Milli Yol Partisi lideri Remzi Çayır beraberindeki heyet ile geçen pazartesi günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ı ziyaret etti. Çayır, bölgede incelemelerde bulunarak, kurulan çadır kentteki depremzedelerle bir araya geldi.

HEPİMİZ ACI İÇİNDEYİZ

Çayır, Hatay'da Rönesans Rezidans'ta kızı enkazda bulunan Aksaray Milli Yol Partisi İl Başkanı Ahmet Karaman ile bir araya geldi. Milli Yol Partisi lideri Çayır, 30'a yakın akrabasının enkaz altında olduğunu ifade ederek, 'Hepimiz acının içindeyiz. Gerçekten üzüntü verici bir durum ile karşı karşıyayız. Türkiye'deki kafa değişmediği müddetçe bu felaketler değişmeyecek' diye konuştu.

Aksaray Milli Yol Partisi İl Başkanı Ahmet Karaman ise 'Kızım ve torunların 6 gündür enkaz altında. Acımızın tarifi yok' dedi.

MİLLİ YOL PARTİSİ LİDERİ ÇAYIR, DEPREM BÖLGESİ HATAY\'DA
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MİLLİ YOL PARTİSİ LİDERİ ÇAYIR, DEPREM BÖLGESİ HATAY'DA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement