Moda Dünyasına Bir Site Daha Eklendi - Son Dakika
Kadın

Moda Dünyasına Bir Site Daha Eklendi

Moda Dünyasına Bir Site Daha Eklendi

A46 grupbünyesinde kurulan netlence.com ile hem alışveriş hem de eğlenceyi bir aradabulabilmek artık bir tık kadar yakınınızda.

10.01.2013 13:09  Güncelleme: 13:05

Moda Tasarımcıları Derneği(MTD) tarafından 2007 yılından beri düzenlenen, Türk moda tasarımcılarının koleksiyonlarını moda takipçileri ile buluşturan GalataModa haftası 2012 onlinesponsoru olan www.netlence.com , muhteşem bir partiye de evsahipliği yaptı. Galatamoda After Party ileaçılışı yapılan netlence.com bir sürpriz yaparak Galatamoda da ürünlerinisergileyen Niyazi Erdoğan, Mehtap Eliadi, Gamze Saraçoğlu, Sezgi Beşli, NihanPeker, Simay Bülbül, Tuvana Büyükçınar, Ümit Aybek,Özlem Uygun, Funda Günem gibi ünlü tasarımcıların koleksiyonlarını 1 Şubat itibarı ile satışa sunacak. Bu tasarımcılardan bazı isimler ise netlence.com da satılmak üzereilerleyen dönemlerde de sitede sezonürünlerini sergileyecek ve netlence.com a özel koleksiyon hazırlayacaklar.

Ayakkabıdan çantaya, gece elbiselerinden, erkek –kadıngiyimine ve aksesuarlara kadar geniş bir yelpazede tasarım ürünleri sunmayahazırlanan netlence.com,moda dünyasının kapılarını herkese açacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Moda Dünyasına Bir Site Daha Eklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement