Olin Edirne Mücadelesini Sonuna Kadar Sürdürecek - Son Dakika
Spor

Olin Edirne Mücadelesini Sonuna Kadar Sürdürecek

Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, Beko Basketbol Ligi'nde mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.

11.03.2014 12:01  Güncelleme: 14:10

Bundan sonraki her maçın final havasında geçeceğini ifade eden Yiğitsoy, şöyle konuştu:

"Sezon başında herkes takımın küme düşeceğini söylemişti ama biz Edirne halkı, taraftarlarımız ve oyuncularımızla el ele kümede kalmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Beko Basketbol Ligi'nde mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Öte yandan, yarın Galatasaray ile saat 16.30'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda bir antrenman maçı yapacağız. Galatasaray maçında, lig maçlarında az süresi olan oyuncularımız oynayacak. Christos Tapoutos'un bir sakatlığı vardı, oyuncumuz yarın izinli. Mersin maçında da sakat şekilde oynamıştı."

Yiğitsoy, oyuncuların taraftar desteğiyle, yüreğini sahaya koyarak oynadığını dile getirdi.

Olin Edirne taraftarının takımına sahip çıkmasını ve desteğe devam etmesini isteyen Yiğitsoy, şöyle konuştu:

"Taraftarımız takıma güvensin. Şimdi herkeste bir sıkıntı var. Gördük, yazılanlarda bir sıkıntı var. 5 galibiyeti deplasmanda, 2 galibiyeti içeride aldık. İçeride maç kazanamıyoruz. Onun stresi de geçecek. İçeride çok önemli maçlarımız var. Efes maçına gidiyoruz, sonrasında Telekom geliyor. Arkasından Konya Selçuk ve Aliağa Petkim maçları var. Biz içeride, dışarıda kazanmak için yolumuza devam etmek istiyoruz."

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Olin Edirne Mücadelesini Sonuna Kadar Sürdürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement