"Bende panik atak var" deyip otomobille tünelden geçmek istemeyen adam ormanda kayboldu - Son Dakika
3.Sayfa

"Bende panik atak var" deyip otomobille tünelden geçmek istemeyen adam ormanda kayboldu

"Bende panik atak var" deyip otomobille tünelden geçmek istemeyen adam ormanda kayboldu

Şanlıurfa'ya gitmek için arkadaşıyla birlikte Adana'dan otomobille yola çıkan bir kişi, Osmaniye'de tünele geldikleri sırada aracın durdurulmasını istedi. Arkadaşına "Bende panik atak var, sen arabayla geç, ben tünelin üzerinden yürüyerek geçerim" diyerek araçtan çıkan şahsın ormanda kaybolması üzerine, jandarma ve AFAD ekipleri kurtarma çalışması başlattı. Şahsın bulunamaması sonucu çevredeki kamera görüntüleri incelenirken, söz konusu kişinin minibüsle Gaziantep yönüne gittiği belirlendi.

05.06.2022 20:03  Güncelleme: 23:33

Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu Bahçe ilçesi Kızlaç Tüneli'nde meydana gelen olayda, İ.E. isimli bir vatandaş, Adana'dan memleketi Şanlıurfa'ya gitmek için arkadaşıyla birlikte otomobille yola çıktı.

"BENDE PANİK ATAK VAR, ÜZERİNDEN GEÇECEĞİM"

TAG Otoyolu Bahçe ilçesi Kızlaç Tüneli'ne geldikleri sırada İ.E., otomobili kullanan arkadaşına durmasını söyledi. Otomobili durduran arkadaşına, "Bende panik atak var, sen arabayla geç ben tünelin üzerinden yürüyerek geçerim" dedi.

ORMANDA KAYBOLDU

Bunun üzerine otomobilden inen İ.E. tüneli yürüyerek geçmek isterken ormanlık alanda kayboldu. Arkadaşının haber vermesi üzerine olay yerinde jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

'Bende panik atak var' deyip otomobille tünelden geçmek istemeyen adam ormanda kayboldu

BULUNMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Şahsın bulunması için çalışma başlatan ekipler D-400 karayolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Cep telefonunu otomobilden almadığı belirlenen İ.E. isimli şahsın minibüse binerek Gaziantep yönüne gittiği belirlendi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 'Bende panik atak var' deyip otomobille tünelden geçmek istemeyen adam ormanda kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement