Osmaniye'de Yeni Ambulanslar Hizmete Girdi - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de Yeni Ambulanslar Hizmete Girdi

Sağlık Bakanlığı tarafından Osmaniye'ye tahsis edilen 4 yeni ambulansın acil sağlık istasyonlarına dağıtım töreni düzenlendi.

02.10.2017 12:00

Sağlık Bakanlığı tarafından Osmaniye'ye tahsis edilen 4 yeni ambulansın acil sağlık istasyonlarına dağıtım töreni düzenlendi.

Sağlık İl Müdürü Mehmet Cingöz, Ambulans Servisi Başhekimliği bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kentteki ambulans sayısının 39'a yükseldiğini belirtti.

Sağlık Bakanlığı tarafından temmuz ayında yapılan performans değerlemesinde Osmaniye'nin 3'üncü olduğunu ifade eden Cingöz, "Osmaniye'de 26 acil sağlık hizmeti istasyonu ve yeni tahsis edilenlerle 39 ambulans hizmet vermektedir. Kent merkezinde 25, Kadirli 5, Düziçi 4, Toprakkale 2, Bahçe, Sumbas ve Hasanbeyli ilçelerinde 1'er adet 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nda 320 personel ile hizmet vermekteyiz. Tüm amacımız halkımızın hayatını kolaylaştırmaktır. Yeni ambulanslarımızın bu doğrultuda kaliteli bir şekilde hizmet vermesini diliyorum. Bakanlığımızın temmuz ayı performans değerlendirmesinde en başarılı üçüncü il olduk. Bu başarıda, Ambulans Servisi Başhekimliği ve bağlı birimler katkı sağladı" dedi.

Konuşmanın ardından Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Osmaniye milletvekilleri Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu ve Belediye Başkan Vekili Rıfat Şahin tarafından 4 ambulansın anahtarları istasyon şeflerine teslim edildi.

Daha sonra da protokol mensupları başarılı personellere teşekkür belgesi verdi, yeni ambulanslara binerek şehir turu attı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Osmaniye'de Yeni Ambulanslar Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement