Özlenen Kabareler 'Biraderler Cabaret' İle Geri Dönüyor. - Son Dakika
Güncel

Özlenen Kabareler 'Biraderler Cabaret' İle Geri Dönüyor.

Tanınmış tiyatro oyuncuları Arda Aydın, Mert Yavuzcan ve Pelin Budak; orkestra şefi Orçun Tekelioğlu eşliğinde "Biraderler Cabaret"yi hazırladı.

12.07.2017 09:03

Geçmişten günümüze en sevilen şarkılar tamamen teatral ve yepyeni yorumlarla 19 Temmuz 22.00'de Zorlu AVM Eately'de izleyicilerle buluşuyor.

Projenin aynı zamanda yaratıcısı olan Arda Aydın "Avrupa ve Amerika'da 100 yılı aşkın zamandır var olan kabare ülkemizde yerini bar kültürüne bırakarak yavaş yavaş kaybolmaya yüz tuttu. İstanbul'un en ünlü mekanlarından Yeşil Kabare'yi kim unutabilir? Kim unutabilir Devekuşu Kabare'nin gülmekten karınları ağrıtan oyunlarını, müzikallerini? Kaliteli ve şık bir yerde aperatif eşliğinde bir şeyler içerken sahnedeki şov size unutamayacağınız iki saat yaşatır ve sonra isterseniz evinize gider bu güzel gecenin anılarını geleceğe taşırsınız, isterseniz orada kalıp sohbet etmeye ve güzel vakit geçirmeye devam edersiniz. İşte Biraderler Cabaret buradan ilham alarak oluştu. İzleyiciler içkilerini yudumlarken Biraderler, müthiş ezgilerle şerefinize kadeh kaldırıyor..." dedi.

Biraderler, komik, neşeli, hızlı bir gösteri vaat ederken, bilinen, tanınan, çok sevilen şarkıların en güzel halini jazz akorlarıyla bütünleştirip, kaliteli bir gösteriye dönüştürüyor. Sanatçıların şık kıyafetleri ve duruşları dahil olmak üzere kabare kültürünün tüm gereklerini yerine getiren Biraderler Cabaret 19 Temmuz'da Zorlu AVM - Eataly'de 22.00'de. Biletler kapıdan ve Biletix'ten temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özlenen Kabareler 'Biraderler Cabaret' İle Geri Dönüyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement