Rusya Savunma Bakanı Ukrayna cephe hattındaki silah ve araçları inceledi - Son Dakika
Güncel

Rusya Savunma Bakanı Ukrayna cephe hattındaki silah ve araçları inceledi

Rusya Savunma Bakanı Ukrayna cephe hattındaki silah ve araçları inceledi

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Ukrayna cephe hattına gönderilecek silah ve askeri teknik araçların hazırlık durumunu inceledi. Şoygu, özel askeri operasyon bölgelerindeki birlik grupları için gerekli tüm silah ve askeri teknik araçların sürekli ve ritmik bir şekilde ikmali konusunda özel kontrol görevi verdi.

05.05.2023 17:50

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Ukrayna'daki cephe hattına gönderilecek silah ve askeri teknik araçların hazırlık durumunu inceledi.

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Şoygu'nun Güney Askeri Bölgesi'nde teftişlerde bulunduğu belirtildi.

Şoygu'nun "Özel askeri operasyon"un yapıldığı bölgelerdeki Rus askeri birliklerinin amaçlarına uygun kullanılması için sevk edilecek silah ve askeri teknik araçların hazır olup olmadığını kontrol ettiği kaydedilen açıklamada, Rus ordusunun lojistiğinden sorumlu Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Korgeneral Aleksey Kuzmenkov'un savunma sanayisi tarafından tedariki sağlanan yeni parti modern tanklar, zırhlı araçlar, özel askeri araçları gösterdiği ifade edildi.

Cephedeki birliklere sürekli silah ikmali konusunda özel kontrol talimatı

Bakan Şoygu'nun muharebe alanlarından çekilen silahların ve askeri teknik araçların depolanması ve onarımlarını da denetlediği vurgulanan açıklamada, hızla onarılan silahların derhal cepheye gönderildiği aktarıldı.

Açıklamada, "Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Korgeneral Kuzmenkov'a özel askeri operasyon bölgelerindeki birlik grupları için gerekli tüm silah ve askeri teknik araçların sürekli ve ritmik bir şekilde ikmali konusunda özel kontrol görevi verdi." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rusya Savunma Bakanı Ukrayna cephe hattındaki silah ve araçları inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement