Seçmen Tereddütsüz Sandığa Gitmeli - Son Dakika
Yerel

Seçmen Tereddütsüz Sandığa Gitmeli

Seçmen Tereddütsüz Sandığa Gitmeli

CHP Diyarbakır Milletvekili adayı Naci Sapan, seçmenin tereddütsüz sandığa gitmesini ve demokrasiye katkı sunmasını istedi.

29.10.2015 10:28

CHP Diyarbakır Milletvekili adayları tam hız çalışmalarını sürdürüyor. Esnafları, evleri tek tek dolaşan adaylar gördükleri ilgiden memnun. 1. Sıra Milletvekili adayı Naci Sapan, yaptıkları gezilerden çıkardıkları sonuçların çok olumlu olduğunu, bu ilginin sandığa yansıyacağına inandıklarını belirterek, "Halk CHP'nin sağduyulu yaklaşımını benimsedi. Barış için her evden bir oy istiyoruz. Halkımızın teveccühü de bu yönde. Oylarını bizden esirgemeyeceklerine olan inancımızın karşılığı mutlaka milletvekili çıkarmak olacaktır" dedi.

Milletvekili adayları Hüseyin Taşkıran, İlhan Baran, Hamit fidan, Aslı Açıkgöz, Recep Leygara, Mehtap Uluba ve il Başkanı Mehmet Sayın ile birlikte esnaf kesimini ve konutları gezen Naci Sapan, halkın gösterdiği ilgiden memnun olduklarını, bu ilginin mutlaka sandığa yansıması gerektiğini, bunun barışçıl bir ortamın sağlanması için son derece önemli olduğunu belirterek, "Bağlarda, Ofis yer altı çarşısında, Balıkçılar başında Uğur han, Vakıf han ve Seviş iş hanın da esnafla, halkla buluştuk. OSB müteşebbis heyeti ve sanayicilerle görüştük, sorunlarını dinledik. Gördüğümüz ilgi bizi son derece memnun etti. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. CHP'ye olan ilginin giderek arttığını görüyoruz. Seçime çok az bir zaman kaldı, ilginin sandığa yansıyacağı konusunda hiç bir endişemiz yok" dedi.

Kararsızlara Çağrı

Sapan, "Gezilerimiz sırasında şiddet sarmalından etkilenen bir daha çatışma istemeyen önemli bir kesimin siyasete ve siyasetçiye olan güveninin azaldığını gördük. Sandığa gitmeme gibi bir eğilim tespit ettik. Sandığa gitmemek demokrasiye zarar verir. Bu nedenle seçmenlerin mutlaka sandığa giderek vicdanının sesine kulak vererek oy kullanmasını istiyoruz. Katılım oranının yüksek olması demokrasiye katkıdır. Özellikle AKP'nin tek başına iktidarının engellenmesi için tercihlerin sağlıklı bir şekilde yapılmasını rica ediyoruz. Bütün sorunların çözümünün adresinin CHP olduğunu da hatırlatmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Seçmen Tereddütsüz Sandığa Gitmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement