Trabzonspor, Getafe'ye 1-0 mağlup oldu! - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Getafe'ye 1-0 mağlup oldu!

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki 5. maçında sahasında İspanyol ekibi Getafe'yi konuk eden Trabzonspor, rakibine 1-0 mağlup oldu.

28.11.2019 20:42  Güncelleme: 20:49

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nun 5. haftasında İspanya temsilcisi Getafe'yi ağırlayan Trabzonspor, genç futbolculardan oluşan bir kadro ile rakibinin karşısına çıktı. Letonya Futbol Federasyonu'ndan Andris Treimanis'nin yönettiği mücadeleyi bordo-mavililer 1-0 kaybetti. Getafe'ye 3 puanı getiren gol 50. dakikada Jaime Mata'dan geldi. Bu sonucun ardından temsilcimiz Trabzonspor grupta 1 puanda kalırken, Getafe puanını 9 yaptı ve gruptan çıkma şansını son maça taşıdı.

Trabzonspor, Getafe'ye 1-0 mağlup oldu!

FIRATCAN VE KEREM İLK KEZ İLK 11'DE

Sezon başında Eskişehirspor'dan transfer edilen Fıratcan Üzüm ile Trabzonspor'un altyapısından yetişen genç oyunculardan Kerem Baykuş, Getafe maçıyla ilk kez 11'de yer aldı. Teknik direktör Ünal Karaman, Getafe maçında Trabzonspor'un altyapısından yetişen 7 futbolcuya 18 kişilik kadroda şans verdi. Bu futbolculardan Serkan Asan, Abdurrahim Dursun, Kerem Baykuş, Abdulkadir Parmak ve Muhammet Akpınar ilk 11'de bulunurken, Behlül Aydın ve Uğurcan Çakır yedek kulübesinde yer aldı.

Trabzonspor, Getafe'ye 1-0 mağlup oldu!

KAPTAN ABDÜLKADİR PARMAK

Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak, Getafe maçında kaptanlık görevini üstlendi. Bordo-mavili ekipte kadroda yer almayan takım kaptanları Jose Sosa ile Joao Pereria'nın yokluğunda Abdulkadir Parmak, kaptanlık pazubandını takarak sahaya kaptan olarak çıktı.

Trabzonspor, Getafe'ye 1-0 mağlup oldu!

TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Gruptan çıkma şansını yitiren Karadeniz ekibinin, Getafe ile yaptığı maça bordo-mavili taraftarlar ilgi göstermedi. Tribünlerin büyük bölümünde boşluklar oluşurken maçı, az sayıda taraftar izledi.

Trabzonspor, Getafe\'ye 1-0 mağlup oldu!

Son Dakika Spor Trabzonspor, Getafe'ye 1-0 mağlup oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Gji: Reziller kepazeler bari ewinde yenilmeyin be 4 2 Yanıtla
  • TATANGA54 : Türkiyede büyük takım diye niteldirdiğimiz takımlar Avrupa maçlarında tan bir fiyasko 3 0 Yanıtla
  • emekçi: trabizon--trabizon-trabizon trabizon eeee ne oldu şimdi.. 0 1 Yanıtla
  • lemina : sorsan milliyetçiliği kimseye bırakmazlar ayıp ünal ülkeyi sattın gs yi yensen ne olur yenmesen ne olur çakma milliyetçi doldu ülke 0 1 Yanıtla
  • ISO eker: Fenere şikeci derler bide asıl şikeci bunlar yazıklar olsun 0 1 Yanıtla
  • K.S: size ne ulan 0 0 Yanıtla
  • Yazıklar olsun: Hangi takım ülke puanına ihanet ediyor sa ligdeki maçları önemseyip Avrupa'yı es geçiyorsa araştırılıp Avrupa yasağı getirilmeli.kafaya bak seneye Avrupa ya gidebilmek için bu sene maçlara yedek yada paflarla çık.bu seneki ne olacak. 0 0 Yanıtla
  • lemina : paralı askerliğe başvuranlara bakın alayı milliyetçi geçinen tayfa 0 0 Yanıtla

Advertisement