Sosyal Faydanın Etkili İletişimi İçin Hemzemin Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Sosyal Faydanın Etkili İletişimi İçin Hemzemin Başlıyor

"Daha İyi Bir Sivil Toplum İletişimi İçin Deneyim Paylaşımı" hedefiyle başlatılan Hemzemin, 26 Şubat 2015, Perşembe günü Pera Müzesi'nde ilk kez gerçekleştirilecek.

17.02.2015 11:48

Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler ve iletişimcilerin "sorumlu iletişim" konusunu en iyi uygulamalar ve alanında öncü isimlerin konuşmalarıyla ele alacakları Hemzemin konferansı, bu yıl ilk kez 26 Şubat'ta, Pera Müzesi'nde gerçekleşiyor.

"Daha İyi Bir Sosyal Fayda İletişimi İçin Deneyim Paylaşımı" hedefiyle Myra Ajans'ın girişimleriyle başlatılan Hemzemin, Borusan Holding'in ana sponsorluğunda ve bu alanda çalışan Avrupalı ajansları bir araya getiren DNS Network'ün katılımıyla düzenleniyor.

Sivil toplum kuruluşları, uzmanlar, akademisyenler ve iletişimcilerin katılımına açık olan Hemzemin'de yurtiçi ve yurtdışından alanında öncü 24 konuşmacı vaka sunumları yaparak deneyimlerini paylaşacak.

Hemzemin katılımcıları, Avrupa'da "sosyal fayda iletişimi" alanına odaklanmış 7 ajansın oluşturduğu DNS Network ile de bir araya gelme şansı yakalayacak.

Konuşmacılar arasında, Brüksel'de kurumsal sosyal sorumluluk ve sürdürülebilir iletişim alanında önemli projelere liderlik eden Christophe Koninckx, İngiltere'de bestseller olan "Goodvertising" kitabının yazarı ve sürdürülebilir iletişim alanında uluslararası uzman Thomas Kolster gibi çok değerli uluslararası konukların yer alacağı konferansa Türkiye'den farklı alanlarda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından pratisyenler, sivil toplumun iletişimi konusunda deneyimli uzmanlar katılacak.

Davetlilerin ücretsiz olarak katılabileceği konferans, daha iyi bir sivil toplum iletişimi için Avrupa ve Türkiye'deki deneyimleri paylaşıma açarken, sivil toplum iletişimi ve sosyal iletişim üzerine uluslararası bir temas ve bilgi aktarımına olanak sağlayacak.

Hemzemin'in hedeflerinden biri de, sosyal fayda zemininde yapılan iletişim tasarımının, ticari iletişimden farklarını ortaya koymak ve bu alanın özgünlüğüne dikkat çekmek.

Sosyal fayda üretmeye yönelik projeler ve sivil toplum örgütleri için tasarım ve iletişim hizmeti veren Myra'nın girişimleri ve DNS Network'ün katılımıyla yapılacak konferansın ana destekçisi Borusan Holding.

120 izleyicinin katılabileceği ve hazırlık faaliyetleri STK ve sosyal fayda iletişimi alanında çalışan uzmanların oluşturduğu bir çalışma grubu tarafından yürütülen Hemzemin programı kapsamında, sosyal fayda iletişimi konulu bir afiş sergisi açılacak ve konferanstan bir gün önce çeşitli atölyeler yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sosyal Faydanın Etkili İletişimi İçin Hemzemin Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement