Suşehri Belediyesi'nden Jest - Son Dakika
Yerel

Suşehri Belediyesi'nden Jest

Sedat Sel, "Okulumuza gelmek isteyen öğretim görevlilerinin evleri döşenmiş olarak belediyemiz tarafından karşılanacak."

02.01.2012 14:02

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri Sağlık Yüksek Okulu için 6 kişilik öğretim üyesi kadrosu açıldığını belirterek,

"Okulumuza gelmek isteyen öğretim görevlilerimizin evleri dayalı ve döşeli olarak belediyemiz tarafından karşılanacak. Ayrıca ev kiraları da bizler tarafından ödenecektir" dedi.

Sel, yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Suşehri'nde açılacak olan 4 yıllık Sağlık Yüksek Okulu için 6 kişilik öğretim üyesi kadrosu açıldığını belirtti.

İç Hastalıklarına 1 profesör, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliğine 1 doçent, Psikiyatri Hemşireliğine 1 doçent, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliğine 2 yardımcı doçent, Psikiyatri Hemşireliğine ise 1 yardımcı doçent alınacağını ifade eden Sel, üniversite rektörlüğünün konuyla ilgili ilanı yayınlattığını kaydetti.

Sel, "Bu, ilçemiz için önem arz eden bir konu. Suşehri Belediyesi olarak her zaman okulumuza destek vereceğimiz için söz vermiştik ve vermeye de devam ediyoruz. Okulumuza gelmek isteyen öğretim görevlilerimizin evleri dayalı ve döşeli olarak belediyemiz tarafından karşılanacak. Ayrıca ev kiraları da bizler tarafından ödenecektir. Okulumuza gelmek isteyen öğretim görevlilerimizin sadece kendi özel eşyalarını getirmelerini istiyoruz. Her şeyini Suşehri Belediyesi olarak bizler karşılayacağız" dedi.

Tüm Suşehrililerin bu konuda yardımcı olmaları gerektiğini ifade eden Sel,

"Bu sadece Suşehri'nde yaşayan Suşehrililerin değil, yurt içi ve yurt dışında bulunan tüm Suşehrililerin bu konuda yardımcı olmaları gerekmektedir. Kendi çevrelerinde bulunan, yukarıda belirtilen şartları uyan arkadaşlarının başvurularını yaptırmalarını canı gönülden istiyoruz" diye konuştu.

Sağlık Yüksek Okulunun açılmasının Suşehri'nin gelişmesinde önemli faktör olacağına değinen Sel, "İlçemizin büyümesi ve gelişmesine önemli katkı sağlayacaktır. Bu nedenle, bu taşın altına herkesin elini koymasını istiyoruz. Ayrıca bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Cumhuriyet Üniversitemiz Rektörü sayın İlyas Dökmetaş'a, okulumuz müdürlüğüne atanan sayın Havva Tel'e teşekkür ediyoruz" dedi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri Belediyesi'nden Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement