Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin "Ab Isı Yalıtım Teknikleri" Projesine Kaymakam Desteği - Son Dakika
Yerel

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin "Ab Isı Yalıtım Teknikleri" Projesine Kaymakam Desteği

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi\'nin "Ab Isı Yalıtım Teknikleri" Projesine Kaymakam Desteği

“AB Ülkelerinde Uygulanan Isı Yalıtım (İzolasyon) Teknikleri” projesi için Almanya’ya gidecek olan Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi proje ekibi İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz’ı ziyaret etti.

21.02.2014 10:59

"AB Ülkelerinde Uygulanan Isı Yalıtım (İzolasyon) Teknikleri" projesi için Almanya'ya gidecek olan Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi proje ekibi İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz'ı ziyaret etti.

Proje için Almanya'nın Herne Şehrine gidecek olan Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Tevfik Delen, İnşaat Teknolojisi Alanı Atölye Şefi Durmuş Topcuoğlu, İnşaat Teknolojisi Alan Öğretmeni Veli Ece ve Proje Katılımcı öğrencilerinden oluşan proje ekibi, AB Projelerine verdiği destek için Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz'a makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi proje ekibi, AB Bakanlığı Türk Ulusal Ajans tarafından 2013 yılında teklif döneminde kabul edilip halen uygulanmaya devam eden "AB Ülkelerinde Uygulanan Isı Yalıtım (İzolasyon) Teknikleri" konulu projelerine büyük katkı sağlayan İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz'a, kendilerine projenin her safhasında olan desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kaymakam Mehmet Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy'un da hazır bulunduğu ziyarette, proje ekibinin bu tür faaliyetlerinin artarak devam etmesini istedi ve öğrencilere AB Bakanlığı Türk Ulusal Ajans tarafından yeni başlatılan Erasmus + projesi hakkında da bilgi verdi.

Bu tür projeler sayesinde öğrenciler ve ilçe insanının teknolojik yenilikleri daha çabuk kavrayıp, daha üretken hale geleceklerini belirten Kaymakam Mehmet Yılmaz, başta Kaymakamlık olmak üzere Gediz Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Müdürlüğü, Gediz Beton, İnşaat, Sağlık, Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ile Gediz Styropor Yalıtım Ambalaj İnşaat Ticaret ve Sanayii Limited Şirketi tarafından verilen desteklerin devam edeceğini ifade etti.

Kaymakam Yılmaz, Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin "AB Ülkelerinde Uygulanan Isı Yalıtım (İzolasyon) Teknikleri" projesine katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti ve proje ekibine başarılar diledi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin 'Ab Isı Yalıtım Teknikleri' Projesine Kaymakam Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement