Trabzonspor'a Cuma Günü Oynadığı Maçlar Yaramıyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'a Cuma Günü Oynadığı Maçlar Yaramıyor

Turkcell Süper Lig'in 11. Haftasında Kendi Sahasında Ankaraspor ile Seyircisinden Yoksun Olarak Karşılaşacak Olan Trabzonspor'a Cuma Günleri Oynadığı Maçlar Yaramıyor. Bu Maçla Birlikte Trabzonspor'un 5 Maç Seyircisiz Oynama Cezası İse Doluyor.

01.11.2007 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında kendi sahasında Ankaraspor ile seyircisinden yoksun olarak karşılaşacak olan Trabzonspor'a Cuma günleri oynadığı maçlar yaramıyor. Bu maçla birlikte Trabzonspor'un 5 maç seyircisiz oynama cezası ise doluyor.

Teknik Direktör Ziya Doğan'ın istifasından sonra göreve gelen Ersun Yanal, Bordo-mavili takımın başında çıkacağı ilk lig maçına Cuma günü kendi evinde seyircisinden yoksun olarak çıkacak. Trabzonspor, bu sezon oynadığı 5 Cuma günü maçında 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. Bordo-mavili takım, Cuma günleri oynadığı maçlarda 6 puan toplarken, 9 puan kaybetti. Attığı 4 gole karşılık ise kalesinde 3 gol gördü. Trabzonspor, oynadığı söz konusu maçları ise deplasmanda oynadı.

Cuma günü en son maçını yeni teknik direktörü Ersun Yanal'ın da tribünden izlediği Kayserispor deplasmanında oynayan Trabzonspor, sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılmıştı. Ligde Ersun Yanal yönetiminde ilk maçına 2 Kasım Cuma günü kendi sahasında seyircisinden yoksun olarak Ankaraspor karşısında çıkacak olan Bordo-mavili takım, müsabaka sonrası ise 5 maçlık seyircisiz oynama cezasını tamamlamış olacak.

Ligin ilk haftasında oynanan Trabzonspor- Sivasspor maçında, yaşanan saha içi olayları sonrası 5 maç seyircisiz oynama cezası alan Bordo-mavili takım, ligin 13. haftasında oynanacak olan Trabzonspor- Galatasaray maçıyla taraftarıyla buluşacak. Derbi maçıyla birlikte taraftarı ile bulaşacak olan Trabzonspor, 104 günlük özleme de son vermiş olacak.

İşte Trabzonspor'un bu sezon oynadığı Cuma günü maçları

"17 Ağustos Cuma: Gençlerbirliği Oftaşspor - Trabzonspor: 0-2

31 Ağustos Cuma: Bursaspor - Trabzonspor: 1-1

21 Eylül Cuma : Vestel Manissapor - Trabzonspor: 1-1

5 Ekim Cuma: Kasımpaşa - Trabzonspor: 0-0

2 6 Ekim Cuma: Kayserispor - Trabzonspor: 1-0."

(GÖK-İY-SN-S)

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'a Cuma Günü Oynadığı Maçlar Yaramıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement