TRT'nin 50. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

TRT'nin 50. Kuruluş Yıl Dönümü

RTÜK Başkanı Dursun, 50. kuruluş yıl dönümü nedeniyle TRT Genel Müdürü Şahin'e kutlama mesajı gönderdi Dursun: "Deneyimli kadroları, teknolojik altyapısı ve kaliteli yayınlarıyla yayıncılık sektörümüzün duayen kuruluşu konumundaki Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumunun 50. kuruluş yıl dönümünü kutlar,

02.05.2014 13:16

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Davut Dursun, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumunun (TRT), deneyimli kadroları, teknolojik altyapısı ve kaliteli yayınlarıyla yayıncılık sektörünün duayen kuruluşu konumunda olduğunu belirtti.

RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Dursun, 50. kuruluş yıl dönümü nedeniyle TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'e kutlama mesajı gönderdi.

TRT'nin, yayın paletindeki değişik renk ve tonlarla halkın ilgi ve beğenilerine hitap ettiğini kaydeden Dursun, kurumun, Türkiye'nin kamu yayıncısı olarak yayınlarını yarım asırdır ülkenin en ücra köşelerine kadar ulaştırdığına dikkat çekti.

Dursun, 30 yıl boyunca Türkiye'nin tek radyo ve televizyon yayıncısı olarak, halka hizmet sunan TRT'nin, özel radyo ve televizyon yayınlarının başlamasıyla ortaya çıkan yeni şartlara da kendisini adapte ettiğine değindi.

TRT'nin özellikle son yıllarda hizmete sunduğu yeni kanallarıyla kısa zamanda büyük bir başarı gerçekleştirdiğini, her alanda yayın yapar hale geldiğini kaydeden Dursun, "Deneyimli kadroları, teknolojik altyapısı ve kaliteli yayınlarıyla yayıncılık sektörümüzün duayen kuruluşu konumundaki Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumunun 50. kuruluş yıl dönümünü kutlar, size ve şahsınızda kurum çalışanlarına başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TRT'nin 50. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement