Tuğba Özay'dan, Cezaevinden Tahliye Olan Deniz Seki'ye: Orada Bulunma Sebebini Tasvip Etmiyorum - Son Dakika
Güncel

Tuğba Özay'dan, Cezaevinden Tahliye Olan Deniz Seki'ye: Orada Bulunma Sebebini Tasvip Etmiyorum

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde sahne alan eski manken ve şarkıcı Tuğba Özay, cezaevinden tahliye olan şarkıcı Deniz Seki'yle ilgili, "Sevilen bir sanatçının iki buçuk yıl sonra özgürlüğüne kavuşmuş olması dünyanın her yerinde büyük bir ilgi ile karşılanır.

11.06.2017 02:26

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde sahne alan eski manken ve şarkıcı Tuğba Özay, cezaevinden tahliye olan şarkıcı Deniz Seki'yle ilgili, "Sevilen bir sanatçının iki buçuk yıl sonra özgürlüğüne kavuşmuş olması dünyanın her yerinde büyük bir ilgi ile karşılanır. Ama orada bulunma sebebini asla ve asla tasvip etmiyorum? dedi.

Eski manken ve şarkıcı Tuğba Özay, yapılması planlanan bir ilkokul yararına düzenlenen kermeste, sanatçı Edip Akbayram ise Tekirdağ 53'üncü Uluslararası Kiraz Festivali etkinlikleri kapsamında sahne aldı. Çorlu Kaymakamlığı tarafından ilçede yapılması planlanan 15 Temmuz İlkokulu için yapılan kermese katılan eski manken ve ses şarkıcı Tuğba Özay sevenleri ile konserde bir araya geldi. Yaklaşık bir saat sahnede sevilen şarkılarını seslendiren Özay, konser sonrasında kermes alanındaki lunaparkta bulunan balerine bindi. Tuğba Özay, En son 10 yıl önce balerine bindiğini ve heyecanlı olduğunu söyledi. Gazetecilerin, şarkıcı Deniz Seki'nin tahliyesiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Özay, 'Sonuçta dünyanın neresinde olursa olsun ünlü bir insanın, topluma mal olmuş toplum tarafından da sevilen bir sanatçının iki buçuk yıl sonra özgürlüğüne kavuşmuş olması dünyanın her yerinde büyük bir ilgi ile karşılanır. Basında çok geniş bir yer bulur. Sonuçta o bir sanatçı ve tamam yapmış olduğu neyse benim şiddetle karşı olduğum bir şey. Bu konuyla ilgili olarak ciddi çalışmalar yapan mücadele eden bir insanım. Çocuklarımız bu işe asla ve asla bulaşmasın. Türkiye'de de şuanda ciddi bir oranda yükselişte. Hepimiz bu konu da duyarlılık göstermeliyiz ve karşı durmalıyız. İnsanlarda belki bir öfke vardı. Yapmış olduğu şey karşılığında neden böyle şaşaalı karşılandı' İki buçuk yıldır zaten cezaevinde kim bilir ne fırtınalar yaşadı. Ne büyük hesaplaşmalar yaşadı. Nasıl bir iç hesaplaşmaya girdi. Bundan sonra hayatına nasıl bir yön verecek bu onun kendi iç dünyası. Bu yüzden affedici olmak, hoşgörülü olmak gerekiyor. Ama orada bulunma sebebini asla ve asla tasvip etmiyorum. O ayrı bir konu ama olayın içeriğini yaşadığıysa eğer bu dünyanın her yerinde bir konu olurdu zaten. Herkese özgür günler diliyorum" dedi. Hayranları ile hatıra fotoğrafı çektiren Tuğba Özay daha sonra Çorlu'dan ayrıldı.

Tuğba Özay\'dan, Cezaevinden Tahliye Olan Deniz Seki\'ye: Orada Bulunma Sebebini Tasvip Etmiyorum
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tuğba Özay'dan, Cezaevinden Tahliye Olan Deniz Seki'ye: Orada Bulunma Sebebini Tasvip Etmiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement