Üniversite Öğrencilerinden El Bab'taki Askerlere Mektup - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencilerinden El Bab'taki Askerlere Mektup

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) öğrencileri, El Bab'taki Türk askerlerine moral olması amacıyla mektup yolladı.

03.03.2017 11:46

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) öğrencileri, El Bab'taki Türk askerlerine moral olması amacıyla mektup yolladı.

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir PTT Baş Müdürlüğü binası önünde yaptığı açıklamada, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab'taki askerlere moral için NEÜ Sanat Kulübünce 21 Şubat'ta başlatılan etkinlik çerçevesinde öğrencilerin kaleme aldığı mektupların Kara Kuvvetleri Komutanlığı aracılığıyla Türk askerlerine ulaştırılacağını söyledi.

Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan askerlerin Türkiye'nin güvenliği için görev yaptıklarını vurgulayan Kılıç, kahramanlara yalnız olmadıklarını göstermek ve moral vermek amacıyla bu çalışmanın yapıldığını belirtti.

Kılıç, "Öğrencilerimiz, ülkemizin güvenliği için El Bab'ta bulunan yiğit askerlerimize moral olması ve onların yanında olduğumuzu göstermek adına böyle bir proje başlattı. Biz yüreğimizle, gönlümüzle oradaki askerlerimizin, komutanlarımızın yanında olduğumuzu onları yürekten destekleyerek, bu vesileyle ülkemizin birlik ve beraberliği adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğumuzu haykırmak istiyoruz." diye konuştu.

NEÜ Sanat Kulubü Başkanı Mustafa Döş ise El Bab'a gönderilecek mektubunu okudu.

Daha sonra mektuplar, PTT yetkililerine teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencilerinden El Bab'taki Askerlere Mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement