Ünye'de Tavan Çöktü, Şans Eseri Kurtuldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
3-sayfa

Ünye'de Tavan Çöktü, Şans Eseri Kurtuldu

Ünye\'de Tavan Çöktü, Şans Eseri Kurtuldu
08.12.2025 17:03

Ordu'nun Ünye ilçesinde tavan çöken iş yerinde, Mustafa Çöp yara almadan kurtuldu.

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir kişi, arkadaşının ofisinin iş yerindeki çalışmaları incelerken, kartonpiyer tavan çöktü. Tavandan iş yerine inen şahıs yara almadan kurtuldu.

Olay, ilçenin Yunusemre Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş adamı Sinan Sevindik'e ait 2. kattaki iş yerinde tadilat yapıldığı esnada arkadaşı Mustafa Çöp, ziyarete geldi. Bu esnada ofisin çatısındaki asma katta çalışan kişileri izleyen Mustafa Çöp, dalgınlıkla tavanın kartonpiyerlerine bastı. Adım atar atmaz çöken tavandan ofise inen Mustafa Çöp, olayı yara almadan atlattı.

O anlar güvenlik kameralarına yansıdı

Olayın yaşandığı anlar ise iş yerinde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Çatı çatındaki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Mustafa Çöp'ün, tavan kısmındaki kartonpiyere ayak basması ile birlikte ofise düştüğü anlar yer aldı. Ofis içerisindeki kamerada ise Mustafa Çöp'ün, tavanı delerek ofis içerine düştüğü anlar görüldü.

Olayı anlatan Mustafa Çöp, "Arkadaşıma ziyarete gelmiştim, o esnada çalışan ustalara bakıyorum ve boşluğa bastım. O sırada kendimi alt katta buldum ve duruma epey güldük. Çok şükür yara almadım, hafif sıyrıklar var" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika 3-sayfa Ünye'de Tavan Çöktü, Şans Eseri Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement