Uyuşturucu ve Fuhuş Soruşturmasında 7 Şüphelinin Malvarlığına El Konuldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Uyuşturucu ve Fuhuş Soruşturmasında 7 Şüphelinin Malvarlığına El Konuldu

31.12.2025 17:43

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, yurt dışında olduğu tespit edilen 7 şüphelinin malvarlıklarına el koydu.

(İSTANBUL) - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, "uyuşturucu" ve "fuhuş" soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan ve yurt dışında oldukları tespit edilen 7 şüphelinin malvarlıklarına el konulduğunu açıkladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, soruşturmanın "TCK 188 uyuşturucu madde imal ve ticareti, TCK 190 uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma, TCK 191 kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme, bulundurma veya kullanma ile TCK 227 fuhuşa teşvik ve aracılık etme" suçları kapsamında yürütüldüğü bildirildi.

Açıklamada, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçu kapsamında, haklarında yakalama kararı bulunan ve yurt dışında oldukları belirlenen şüpheliler Kasım Garipoğlu, Fatih Garipoğlu, Burak Ateş, Ayşegül Şeynova, Gökmen Kadir Şeynova, Mert Vidinli ve Ezgi Fındık'a ait malvarlıklarına el konulmasına karar verildiği kaydedildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmanın gizlilik ve titizlikle sürdürüldüğünü bildirdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu ve Fuhuş Soruşturmasında 7 Şüphelinin Malvarlığına El Konuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement