Viranşehir'de 3 Günlük Açlık Grevi Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Viranşehir'de 3 Günlük Açlık Grevi Başlatıldı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde BDP ilçe örgütü, terörist başı Abdullah Öcalan'ın Türkiye getirilişinin 13.yıldönümü nedeniyle 3 günlük açlık grevi başlattı.

15.02.2012 17:14

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde BDP ilçe örgütü, terörist başı Abdullah Öcalan'ın Türkiye getirilişinin 13. yıldönümü nedeniyle 3 günlük açlık grevi başlattı.

Viranşehir'de BDP ilçe Örgütü, terörist başı Abdullah Öcalan'ın Türkiye getirilişinin 13. yıldönümünü nedeniyle bir basın açıklaması yaptı. Açıklama nedeniyle bölgede Şanlıurfa'dan gelen yüzlerce çevik kuvvet ekipleri ilçede yoğun güvenlik önlemi aldı. BDP ilçe binası, Vatan Caddesi, Karacadağ Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'nda çok sayıda polis ekipleri hazır bekledi. Zırhlı araçlarla sürekli devriye yapan polis, Karacadağ Caddesi üzerinde bulunan vatandaşların üstlerini aradı. BDP İlçe Eşbaşkanı Halis

Aktaş ve bir grup BDP'linin Karacadağ Caddesi'ne gelmesi üzerine polis, gelenleri geri çevirdi. Ardından Kışla Mahallesi'nde bulunan BDP ilçe binasına gelen BDP'liler burada bir basın açıklaması yaptı. Çok sayıda BDP'linin katıldığı basın açıklamasını BDP İlçe Eşbaşkanı Halis Aktaş okudu. Aktaş, "Sayın Öcalan'a yapılan komployu kınıyoruz. Komplo boşa çıkarılmıştır. Bizler birlik ve beraberlik içinde yaşamak istiyoruz. Sayın Eş Genel başkanımızın da açıkladığı 8 maddelik çözüm önerilerini destekliyoruz.

Tamamen insancıl ve demokratik önerilerdir" dedi.

Aktaş, terörist başı Abdullah Öcalan'ın Türkiye getirilişinin yıldönümü nedeni ile 3 günlük açlık grevi başlattıklarını belirtti. Açıklamanın ardından açlık grevi için parti binasına geçen BDP'liler bir grubun 3 boyunca dönüşümsüz açlık grevinde bulunacağını belirtti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Viranşehir'de 3 Günlük Açlık Grevi Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement