Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Group Belediyespor'un antrenmanına katılarak oyunculara başarılar diledi.

06.10.2017 15:56

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Group Belediyespor'un antrenmanına katılarak oyunculara başarılar diledi.

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde Yalova'yı temsil eden Yalova Group Belediyespor ligde 2. maçını cumartesi günü Yalova 90. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda Bahçeşehir Koleji ile yapacak.

Müsabaka öncesi Başkan Salman antrenmanı izleyerek oyunculara ve teknik kadroya başarılar diledi ve baklava ikram etti.

Salman burada yaptığı konuşmada, "Sahamızda oynayacağımız müsabaka öncesinde sizlere başarılar diliyorum. Kendi sahamızda oynayacağımız sezonun bu ikinci müsabakasında umarım hak ettiğimiz sonucu taraftarımız önünde alırız. Bu inancı, hırsı ve azmi sizde görüyorum. Ayrıca sakatlıkların olmadığı, ağız tatlarının hiç bozulmadığı başarılı bir sezon geçirmenizi temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Salman, basketbol severleri yarın saat 16.30'da Yalova Group Belediyespor- Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü müsabakasına davet etti.

Rektör Vekili Alkan'a ziyaretler

Yalova Güç Birliği Derneği yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti 24. Dönem Yalova Milletvekili Temel Çoşkun, Yalova Üniversitesi rektör vekili olarak atanan Prof. Dr. Güler Alkan'ı ayrı ayrı ziyaret etti.

Dernek yöneticileri Rektör Alkan'a çalışmalarında başarılar diledi. Rektör Alkan da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Yalova Güç Birliği Derneğine teşekkür etti.

Çoşkun da Rektör Alkan'a çalışmalarında başarılar diledi.

Çiftlikköy'de servis araçları denetlendi

Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belediye sınırları içinde taşımalı sistemle servis taşımacılığı yapan araçları denetledi.

Sahil Mahallesi'nde Gazi Abdurrahman İlkokulu önünde okul servis araçlarını denetleyen Çiftlikköy Belediyesi zabıta ekipleri, araçlarda rehber öğretmen bulunup bulunmadığı, araç bakım ve onarım takip formu, özel izin belgesi, yangın tüpü, sağlık çantası, emniyet kemeri, yetkili sürücü belgesi, mesleki yeterlilik belgesini kontrol etti.

Araçların genel durumunu da kontrol eden ekipler, eksikleri görülen araç sürücülerini uyardı. Denetimler sezon boyunca aralıklarla devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement