Yılbaşı Denetimleri Artırıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Yılbaşı Denetimleri Artırıldı

Yılbaşı Denetimleri Artırıldı
30.12.2025 13:22

Eskişehir'de gıda denetimleri, yılbaşı dolayısıyla artırıldı; alkollü içecekler ve gıdalar kontrol ediliyor.

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı dolayısıyla tüketimi artması beklenen gıdalara yönelik denetimlerini artırdı.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, gıda kontrol görevlileri, halk sağlığının korunması ve haksız rekabetin önlenmesi amacıyla sahada denetimler gerçekleştirdi.

Denetimler kapsamında yılbaşı döneminde üretimi ve tüketimi artan alkollü ve alkolsüz içecekler, kuruyemiş, hindi ve tavuk eti, şekerleme, pastacılık ürünleri ile benzeri gıdalar kontrol edildi.

İşletmelerde sahte ve kaçak alkol başta olmak üzere ürünlerin izlenebilirliği, hijyen şartları ve çalışan hijyeni konularında resmi kontroller yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yılbaşı Denetimleri Artırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement