Yıldırımlı Minikler 'BURNUNU Kaybeden Palyaço' İle Güldü - Son Dakika
Güncel

Yıldırımlı Minikler 'BURNUNU Kaybeden Palyaço' İle Güldü

Yıldırımlı Minikler \'BURNUNU Kaybeden Palyaço\' İle Güldü

Jeopark Belediyeler Birliği, Türkiye'nin ilk ve tek UNESCO Sertifikalı Jeoparkı'nın adını tüm dünyaya duyurmak amacıyla, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) 2018'e katıldı.

25.01.2018 16:29

İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde 25-28 Ocak 2018 tarihlerinde düzenlenen EMİTT Fuarı'na her bölgeden birçok katılımcı kendi coğrafyasına ait doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtmak için katıldı. Kültür, doğa ve kent turizmi açısından önemli olan Kula'yı tanımak ve turizm ekonomisine katkı sağlamak amacıyla Jeopark Kula Belediyeler Birliği, bu yıl 22'incisi İstanbul'da düzenlenen dünyanın beşinci büyük turizm fuarından birisi olan EMİTT Fuarı'na katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi ve Salihli Belediyesi bünyesinde bulunan Türkiye'nin ilk ve tek UNESCO Sertifikalı Jeoparkı'nı EMİTT Turizm ve Seyahat Fuarı'nda tanıtma imkanı bulmuş oldu. Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan fuarda Kula Jeoparkı'nın tanıtıldığı Jeopark Belediyeler Birliği standı ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

BAŞKAN TOSUN; " KULA TURİZMİ DAHA İYİ NOKTALARA GELECEK"

Kula'nın kültür, doğa ve kent turizmi açısından gezilip görülecek en güzel ilçelerin başında geldiğini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Kulamızın geçmişten günümüze kadar doğal ve kültürel güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere taşımak için Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde projeler geliştiriyoruz. Kula'nın turizmde söz sahibi olabilmesi ve yerel kalkınmada turizmin katkısını arttırmak için fuarlara katılıyoruz. İstanbul'da düzenlenen dünyanın 5'inci büyük turizm fuarından birisi olan EMİTT Fuarı bizim için büyük bir fırsat oldu. Bu fuarla birlikte Kula'nın güzelliklerini tüm dünyaya tanıtma imkanı bulmuş oluyoruz. Özellikle Türkiye'nin ve Dünya'nın ender jeolojik yapıları arasında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde kurulan Jeopark Belediyeler Birliği sayesinde tanıtım faaliyetlerimiz hız kazandı. Bu tür fuarlar aracılığı ile Kula'nın turizmini arttırarak daha da iyi noktaya taşımaya gayret ediyoruz. Kula'ya vermiş olduğu desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, Jeopark Birliği Yönetim Kurulu Üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırımlı Minikler 'BURNUNU Kaybeden Palyaço' İle Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement