Hatipoğlu'ndan merak edilen sorulara yanıt: Berat Kandili'ni nasıl geçirmeliyiz, Peygamber Efendimiz hangi duaları ederdi? - Son Dakika
Haberler.com Özel

Hatipoğlu'ndan merak edilen sorulara yanıt: Berat Kandili'ni nasıl geçirmeliyiz, Peygamber Efendimiz hangi duaları ederdi?

İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Haberler.com Youtube kanalına konuk oldu ve "İslam'da kandillerin yeri, kandillerde ibadet" gibi konularda sorularımızı yanıtladı.

27.03.2021 15:59  Güncelleme: 16:09

Bu gece, Ramazan-ı Şerif'in habercisi olan mübarek Berat Kandili gecesi. Beratın özünde, günahlardan arınma ve Yüce Allah'ın rahmet ve mağfiretine ulaşma amacı vardır.

Stüdyomuza konuk olan Hatipoğlu, "Kandillerde nasıl dua etmeliyiz?" ve "Peygamberimiz hangi duaları ederdi?" sorularını yanıtladı.

Hatipoğlu\'ndan merak edilen sorulara yanıt: Berat Kandili\'ni nasıl geçirmeliyiz, Peygamber Efendimiz hangi duaları ederdi?

Son Dakika Haberler.com Özel Hatipoğlu'ndan merak edilen sorulara yanıt: Berat Kandili'ni nasıl geçirmeliyiz, Peygamber Efendimiz hangi duaları ederdi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement